100-50 Mbps internet önerisi

Bakıyorum.

Evet altyapı var.

Benim şu an Kablonet aynı sorun bende de var niyeyse akşamları kesiliyor veya düşüyor sabah saatleri çok iyi.
Olduğum bina gözükmüyor.

Eki Görüntüle 1218137

Maalesef sorun değil adamların sistemi öyle olduğu için bilerekten düşürüyolar TurkNet'e aynı para versen 8 upload alıyorsun 100 download sabit alıyorsun ama ping çıkıyor sürekli kopuyor geçilmez yani o yüzden sabit kaldım Kablonet'te.

5 yıldır Kablonet kullanıyorum çok memnunum ama saat 19:00 ve 23:00 arasına kadar netin hızı düşüyor neden böyle saçma bir şeyler yapıyorlar bilmiyorum ama oyunlarda ping ve hiçbir şekilde kesinti yaşamadım ve 5 upload zor veriyorlar TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum aynı fiyata 8 upload veriyor adamlar ama nettleri çok kesiliyor o yüzden Kablonet'te kalıyorum.
Ben onu sormuştum. O saatler en yoğun kullanım olduğu için ping, çökme gibi sorunların önüne geçmek için böyle yapıyorlarmış. 25 hız bu konularda genel olarak yettiği için çökmesindense hız düşürme yöntemine gitmişler. Eskiden 3’e falan düşüyordu. Bu hali daha iyi bence.

Ben onu sormuştum. O saatler en yoğun kullanım olduğu için ping, çökme gibi sorunların önüne geçmek için böyle yapıyorlarmış. 25 hız bu konularda genel olarak yettiği için çökmesindense hız düşürme yöntemine gitmişler. Eskiden 3'e falan düşüyordu. Bu hali daha iyi bence.

100 Mbps kullanan adam bile 25 Mbps düşüyor bence çok saçma en kötü 50 Mbps olsa bence gene kurtarırdı ama bence tamamen kayıp diğer internetlere göre çok az upload veriyorlar hem seneye taşındığımda TurkNet'i deneyeceğim bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı