100 bin için geç mi?

Coexisttt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam geçen sene 300 binden mezunum.
İlk bir ay güzel çalışarak başladım lakin 3 4 haftadır bir aksatma içindeydim tekrar toparladım lakin bu aksatmalardan sonra geç mi kaldım korkusu beni de bir tık sardı. Bunu daha önceden yaşayan var ise yardımcı olursa sevinirim.
TYT netlerim 65 75 bandında değişiyor.
30 üstü Türkçe.
14 15 sosyal.
18 20 mat.
8 10 net arası fen geliyor.
AYT temelim neredeyse hiç yok 25 30 net AYT yapıyorum.
Sayısal öğrencisi olmama rağmen matematik temelim çok zayıf sanırım biraz da yapamadığım için kaçıyorum kaçmadığımda ise nasıl çalışacağımı oturtamıyorum. Dershaneyle birlikte götürmek zor geliyor o yüzden kaçmayı tercih ettiğimin farkındayım. Bunu nasıl yoluna koyabilirim, nasıl temelimi oturtabilirim, nereden çalışabilirim? Bununla ilgili de yardımcı olursanız sevinirim.

İlk bir ay güzel çalışarak başladım lakin 3 4 haftadır bir aksatma içindeydim tekrar toparladım lakin bu aksatmalardan sonra geç mi kaldım korkusu beni de bir tık sardı. Bunu daha önceden yaşayan var ise yardımcı olursa sevinirim.
30 üstü Türkçe.
14 15 sosyal.
18 20 mat.
Sayısal öğrencisi olmama rağmen matematik temelim çok zayıf sanırım biraz da yapamadığım için kaçıyorum kaçmadığımda ise nasıl çalışacağımı oturtamıyorum. Dershaneyle birlikte götürmek zor geliyor o yüzden kaçmayı tercih ettiğimin farkındayım. Bunu nasıl yoluna koyabilirim, nasıl temelimi oturtabilirim, nereden çalışabilirim? Bununla ilgili de yardımcı olursanız sevinirim.

İlk 100k için bence durum iyi gibi şu zamanda basmaya devam et.

Abraham Lincoln' ün bir sözü vardı, Bana br ağaç kesmek için 1 saat verirseniz 45 dakikasını baltamı bilemekle harcarım diye.
Bunu niye yazdım dersen şöyle açıklayım öncelikle kendine bir program yapmalısın örneğin AYT matematikte en çok çıkan konulara bak az veya arada sırada çıkan konuları eleyebilirsin tabi bazı konular birbiriyle bağlantılı ona da dikkat etmek lazım ama en azından banko konulara çalışmanı önerebilirim.

30 üstü Türkçe.
14 15 sosyal.
18 20 mat.

Değil şu an 0'dan bile başlasan güzel çalışma ile olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı