2025 YKS yetişir mi?

Teşekkür ederim hocam sınava kadar ne kadar artar netler günde 8-9 saat çalışırım fen 0 mat 0 sadece Türkçe ve sosyal yapabiliyorum.

Hocam orası biraz kendini kandırmaya girebilir o şekilde düşünmeyin. Bu zamana kadar kitap yüzü görmemiş birisi 8-9 saatle başlayamaz. Yetişmez demiyorum ama işiniz çok zor TYT öyle video izleyeyim iki soru çözeyim diyerek halledebileceğiniz bir şey değil. TYT çok tekrar ve çok soru çözmeyi ister. O yüzden çalışabildiğiniz kadar çalışın ve çalıştığınız süre boyunca çok şey öğrenmeye bakın.

Mat 0 ise YouTube'dan kamp a başlamadan önce aktif matematik alın 1 haftada bitirin sağlam temel oturur. Kamptan daha çok verim alır ve daha hızlı ilerlersiniz.

Hocam daha önceden az kullanılmış matematiğin ritmi arı, 24 adımda matematik ve bıyıklının 55+10 günlük kampından aldım Türkçe için hız paragraf aldım, biilgi sarmal var.

İnan yetişemez diyenler sınavın başından beri çalışıp rakip eleyenler için.
Gir youtube a çalışacağın hocaları belirle düzen yap yarın bassss

Hocam orası biraz kendini kandırmaya girebilir o şekilde düşünmeyin. Bu zamana kadar kitap yüzü görmemiş birisi 8-9 saatle başlayamaz. Yetişmez demiyorum ama işiniz çok zor TYT öyle video izleyeyim iki soru çözeyim diyerek halledebileceğiniz bir şey değil. TYT çok tekrar ve çok soru çözmeyi ister. O yüzden çalışabildiğiniz kadar çalışın ve çalıştığınız süre boyunca çok şey öğrenmeye bakın.

Hocam mecbur çalışacaz yani tek şans var keşke demek istemezdim ama keşke başlasaydım.

Ne kadar teşekkür etsem az cidden bazı WhatsApp kanallarına girdim yarısınından çoğu geç kaldın vs. gibi şeyler yazdılar şimdi başlasan bile 50 zor gelir dediler ve son bir soru MEB ogm materyal konu özetleri işe yararmı.
Ogm yi bilmiyorum dostum.
evet ha diyince 8-9 saatlik bir rutin oturtmak ve ilerlemek çok zor ama yapılabilir
Hocam daha önceden az kullanılmış matematiğin ritmi arı, 24 adımda matematik ve bıyıklının 55+10 günlük kampından aldım Türkçe için hız paragraf aldım, biilgi sarmal var.
İyi o zaman alma onlardan başla bıyıklı zaten sıfırmışsın gibi anlatıyor

Hocam mecbur çalışacaz yani tek şans var keşke demek istemezdim ama keşke başlasaydım.

Elbette çalışmanız gerekiyor benim demek istediğim kendinize 8 9 saatlik bir hedef koyarsanız muhtemelen ilk başlarda ulaşamayacaksınız. 3 saat olsun 4 saat bilemedin 5 saat. Ama ne kadar çalışırsanız çalışın tek amacınız tam odakla çalışmak olsun. Zaten bir yerden sonra yapabildiğinizi göreceksiniz bu size zevk verecek ve daha fazla çalışacaksınız. Zaten YKS'nin kazanılamamasının en büyük sebebi o masanın başında uzun süreler oturamamak.

Merhaba dostlar, iyi günler diliyorum 21 Haziran'da TYT sınavı var ve benim hedefim PMYO hep ertele ertele diye diye kaldı 129 gün şu an 15-20 net yapıyorum. Sıfıra yakınım diyebilirim. Sınava kadar sadece TYT yetişir mi? İyi sosyaller.

Şu an sözele dile eşit ağırlığa geçsen yetişir güzel bir sıralama ama sayısal yetişmeyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı