100 bin sayısal sıralama kaç net ister?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim hedefim çok fazla değil 100.000 sıralama istiyorum. Şu an TYT netim 42 falan bunu bu yıl başarabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok rahat halledersiniz. Sadece istikrar ve biraz gayret. Her gün kronometre ile çalışın hedefleriniz olsun ve tamamlayarak ilerleyin. Diploma notunuzun 80 olduğunu varsayarak hesapladığımda TYT 70 net; AYT 45 net ile ortalama 100k sıralama elde edersiniz.

Kendinize çizelge oluşturun 2 haftada bir deneme yaparak sıralamanızı not alın. Yükseldiğini gördükçe motive olursunuz. Sıralama hesaplama için bir süre site var bir tanesini kullanabilirsiniz;
YKS Sıralama Hesaplama -1
YKS Sıralama Hesaplama -2

1759781996668.png

Çok rahat halledersiniz. Sadece istikrar ve biraz gayret. Her gün kronometre ile çalışın hedefleriniz olsun ve tamamlayarak ilerleyin. Diploma notunuzun 80 olduğunu varsayarak hesapladığımda TYT 70 net; AYT 45 net ile ortalama 100k sıralama elde edersiniz.

Kendinize çizelge oluşturun 2 haftada bir deneme yaparak sıralamanızı not alın. Yükseldiğini gördükçe motive olursunuz. Sıralama hesaplama için bir süre site var bir tanesini kullanabilirsiniz;
YKS Sıralama Hesaplama -1
YKS Sıralama Hesaplama -2

Eki Görüntüle 2584139

Hocam çok teşekkür ederim kendi motivemden ayrı başkalarınında motive etmesi beni çok mutlu ediyor. Her şeyden önce istikrar tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı