100 bin sayısala nasıl hazırlanılır?

• Konuyu başlatan umis32
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 113

umis32

Picopat
Daha fazla  
Hedefim 100 bin sayısal fakat şu ana kadar çok dümenden çalıştım TYT matta problemlere geldim fende de ilk 1-2 üniteyi bitirdim geç kalmış hissediyorum. TYT'yi 1-2 ay arası bir sürede bitirip AYT'ye daha derin odaklanmak istiyorum. Bunun için konu anlatımı olarak sadece TYT mat full tekrar/fizik full tekrar gibi videoları izlemeyi planlıyorum. Her dersten de 1 kitap bitirmeyi. 70-80 net cıkarabilir miyim? Günlük paragraf çözüp dil bilgisi de çalışmamayı planlıyorum, mantıklı mı sizce? Öneriniz varsa yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ocakta AYT'ye geçtiysen doğru yoldasındır.

Hocam o zorlar şubatta geçebilmeyi umuyorum. Başlığı biraz yanıltıcı düzenlemişler asıl merak ettiğim bu tarz tekrar videoları TYT için yeterli olur mu yoksa saatlerce konu anlatımı izlemek zorunda mıyım?

Hocam o zorlar şubatta geçebilmeyi umuyorum. Başlığı biraz yanıltıcı düzenlemişler asıl merak ettiğim bu tarz tekrar videoları TYT için yeterli olur mu yoksa saatlerce konu anlatımı izlemek zorunda mıyım?
Matematik'i bilemem. Ama bunun dışında saatlerce konu anlatımı izlemenin anlamı yok.

Yaklaşık 7-8 saate AYT sinir sistemini tekrar ettim, endokrin sistemi bitirdim. Testlerini bile çözdüm. Bu 7-8 saatin içerisinde TYT biyolojide canlıların temel bileşiklerini bitirdim (en az 3 senedir yüzne bakmamıştım) Testlerini çözdüm konuyu oturtturdum. TYT kimyadada kimyasal türler arası etkileşimleri bitirdim yine de yarın ferrum hocadan komple tekrar bitireceğim böylelikle asit baz çözeltiler karışımlara geçmiş olacağım. Periyodik sistemin sonuna kadar olan kısmı ister istemez unutuyorsun arada bir açıp 15-20 dakika tekrar etmekte fayda var buradan net kaçırmamak lazım. Biraz çakırkeyif çalıştım. Şimdi saat 12 olsun bir sonraki günn çalışma planına başlayacağım. TYT'yi 2 ay biraz uzun sure. Gerci günde kac saat çalışıyorsun bilmiyorum. Kitap bitirmek önemli değil önemli olan konuyu pekiştirmek yanlış yaptıgın soruların doğrusunu öğrenmek ve buna uygun temelini hazırlamak. Günde 7 saat çalışmai le TYT fen'i ortalama 10 günde bitirmeyi planlıyorum. AYT ile TYT'yi bir arada yürtmen lazım. TYT'yi bitirip ayt geçsen bu sefer sadece AYT odaklanacaksın ve TYT'deki bildiğini de unutursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı