Teşekkürler herkese.
Konu ile alakasız olarak bir tavsiyede bulunmak isterim. Evet daha gösterişli daha hızlı motosiklet istiyorsunuz ve bu bir insan için çok doğal. Fakat öncelikle bir motosikletli olarak trafiği öğrenmeniz gerekiyor. Trafikte ki yerinizi çok iyi kavramanız gerekiyor. Şeritte nerede durmanız gerektiği, fren yaptığınız da veya seyir halindeyken 5 saniyede bir ayna ile arkanızı kontrol etmeniz gerektiği gibi. Bu noktada motorunuzun hızlı gitmemesi tamamen sizin yararınıza olacaktır. Ben de tecrübeli değilim 10.000 km tecrübem var yaklaşık. İlk motor olarak 100 CC bir Çin malı aldım ve hemen her şeyi onun ile öğrendim denebilir.
Kısaca motorunuzda bir sorun yok. Bu kategori ve bütçede daha iyisi de yok. Elinizde ki ile bir süre devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Tekerinize taş değmesin![]()
125 CC'den yüksek hızlar beklemeniz mantıksız olacaktır. Daha farklı bir 125 CC alsanız bile 3 aşağı 5 yukarı pek bir şey değişmeyecektir. 100 bin bütçe varsa 125 CC üstü motorları tercih etmeniz hız konusun da daha tatmin edici olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.