100 bin TL laptop önerisi

Masaüstü almak benim için biraz saçma, laptopun hep yanımda olması gerekiyor çünkü. Ama şimdi ucuz laptop alıp sonra o laptopta sadece kod yazma işleri yapıp bir de masaüstü toplamak mantıklı olabilir.

Bu arkadaş da 100k uzun yıllar götürür demiş. Aslında hazır 50-60k vermişken üstüne 40 daha koyup 7-8 yıl götürecek laptop almak da mantıklı. Kararsız kaldım bir tık.
Herkes FreeDOS işine kolay demiş ama internetten ucuza key alma olayını pek anlamadım. Orijinal ve güvenilir mi ki bunlar?

Bana da almaya değer gibi geliyor. Artık eylül ayında bakmak gerek tabii bu duruma. Fiyatına vs.

Monster ve Excalibur'un sıkıntılı olduğunu duymuştum. Uzak durmayı düşünüyordum zaten. Ayrıca şu anki laptopum ASUS. Geçen bir arıza çıktı (sanırım anakart yanmış), 1 hafta içinde tamir edip gönderdiler. ASUS almayı düşünüyorum tekrardan.

Hep yaninizda olmasi gerekiyorsa bir şey diyemem.

Bu arkadaş da 100k uzun yıllar götürür demiş. Aslında hazır 50-60k vermişken üstüne 40 daha koyup 7-8 yıl götürecek laptop almak da mantıklı. Kararsız kaldım bir tık.
Herkes FreeDOS işine kolay demiş ama internetten ucuza key alma olayını pek anlamadım. Orijinal ve güvenilir mi ki bunlar?

100k çok güzel uzun yıllar götürecek laptoplar alınır. Sürekli taşıyacaksanız alın gitsin. Daha fazla beklemek kötü olur bence. Her an zam yeni yasalar gelebilir.

3. Bu bütçedeki laptopların sıkıntılı veya zorlu süreç yaşatacağını düşünmüyorum. Monster, Excalibur ve Erazer hariç. İlla bir öneri yapmam gerekirse Asus (ROG) diyebilirim.
Erazer'ın bu bütçedeki modelleri fena sayılmaz pek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı