100 bin TL motor önerisi

FleiaX

Hectopat
Makaleler
1
Günlük 15 km yol yapıyorum. A2 ehliyet var. Sadece git gel için kullanıcam. Maksimum 100 Bin TL yapabilirim. Vade farksız kredi kartına taksitli motor önerisi olan var mı?

Günlük 15 km yol yapıyorum. A2 ehliyet var. Sadece git gel için kullanacağım. Maksimum 100 bin TL yapabilirim. Vade farksız kredi kartına taksitli motor önerisi olan var mı?

250'lik motor cok zor ancak fiyatını bilmiyorum ama TVS Apache 200 bakabilirsiniz o civarda olması lazımdı yanlışım yok ise.

O fiyatlara sıfır adam gibi motor kalmadı. 100 bin nakit varsa 2. elden sıfır gibi N250 alınır.
Hocam en fazla 2 3 yıl kullanıp satıcam. Pahalı alsam kapının önüne koyucam, dikkat çeker. İşimi görmesi yeterli açıkçası. Rahatlık açısından scooter daha mantıklı geliyor. Veya yüksek olduğu için Hero Cross'da cazip geliyor ama fazla harcamak istemiyorum. Sıfır alınca malum baya fiyat düşüyor ikinci el geri satınca.

Günlük 15 km yol yapıyorum. A2 ehliyet var. Sadece git gel için kullanacağım. Maksimum 100 bin TL yapabilirim. Vade farksız kredi kartına taksitli motor önerisi olan var mı?

Bir arkadaşımda TVS Raider 125 vardı. Piyasası 2. el ve 0 için aynı. Motor yeni bir motor diye biliyorum. Hem karizmatik duruyordu hem de uygundu bence fiyatı. 75-80 bin bandında.

Hocam en fazla 2 3 yıl kullanıp satıcam. Pahalı alsam kapının önüne koyucam, dikkat çeker. İşimi görmesi yeterli açıkçası. Rahatlık açısından scooter daha mantıklı geliyor. Veya yüksek olduğu için Hero Cross'da cazip geliyor ama fazla harcamak istemiyorum. Sıfır alınca malum baya fiyat düşüyor ikinci el geri satınca.

2-3 yıl motorlar için uzun bir süre. Özellikle düşük bütçede. Önceliğiniz scootersa Sym Symphony 200i Abs öneririm. Hem sorunsuz bir motordur, hem de abs olduğu için güvenli bir motordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı