100 bin TL'ye 125CC motor önerisi

Hetosfirar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 80 CC motor kullanıyordum ve ehliyetimi almamla motor yükseltmeye karar verdim ama ne alacağımı bilmiyorum. Araştırdığım üzere ABS'li uyguna motor yok, verebileceğim 90 - 100k. Sağlam bir motor arıyorum, RK125s falan gördüm. Sizce ne almalıyım?

Tipi nasıl olması size rahat geliyor ona göre önerelim racing motormu istiyorsunuz nakedmi yoksa scootermi onu söylerseniz daha sağlıklı olur.

Scooter istemiyorum racing düşünüyorum.

Bende istiyorum bu motoru kroniği yok diye biliyorum Çin malı parça sıkıntısı var diyorlar ama satın alıp kullananlarla konuştuğumda sorunu var diyen olmadı güzel motor gibi duruyor diğer arkadaşlarda alınır alınmaz der naked falan düşünürsen Bajaj Pulsar çok mantıklı ekmek peynir gibi gidiyor parça bol saglam güzel motordur eger hafif uygun fiyatlı olsun modifiye ederim paramda elimde kalır sonra CC yukseltirken kullanırım falan dersen Drift L güzel seçenek elinde kalmaz.

Merhaba, 80 CC motor kullanıyordum ve ehliyetimi almamla motor yükseltmeye karar verdim ama ne alacağımı bilmiyorum. Araştırdığım üzere ABS'li uyguna motor yok, verebileceğim 90 - 100k. Sağlam bir motor arıyorum, RK125s falan gördüm. Sizce ne almalıyım?

Kaç yaşındasınız bir de? 17 falansanız bence biriktirip 250'lik bir şey alabilirsiniz ya da Drift L falan alıp satıp sonra kolayca CC yukseltebilirsiniz RKS çok satılan bir marka degildir.

2. El düşünürsen Honda CB125R öneririm naked tıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı