100 bin TL'ye en az 2K destekli sistem toplama önerileri

Bütçe
100.000

player

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi Sosyaller. Bütçeyi 100k ya kadar zorlarım. AMD istemiyorum, Intel ve NVIDIA odaklı bir sistem olacak ve 32 GB RAM barındırmalı. Olabiliyorsa 4K bir sistemde olabilir.
Bilgisayar kullanım amacı ise, oyun olarak belli başlı oyunlar oynuyorum (Dying Light 2, The Witcher 3, God of War, Days Gone ve bu serilerin yenileri gelirse onları da oynayacağım). Aynı zamanda programlama ile de uğraşıyorum.

Anlayacağınız üzere fazla oyun takıntım yok işte şu FPS aralığında olsun diyebileceğim bir aralık yok. Akıcı olsun, çözünürlük ile mest etsin, uzun ömürlü olsun.

Son olarak çevresel birimler benim için çok önemli. Aklımdaki markalar Corsair ve Razer. A'dan Z'ye sistem önerilerinizi bekliyorum.

Saygılar, sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
100K bütçe tüm klavye mouse mouse pad kulaklık monitör ve kasa için değil mi?

Kasa AMD RYZEN 9700X-GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7-B650-32GB-1TB Uygun Fiyatları ile Tebilonda 32 GB RAM var tam istediğiniz gibi.
Monitör Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
86 bin bunlar etti.
Mouse 2K Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Kulaklık 6 k
Klavye 2.5k
Mouse pad 500.
Gamepad 3K.
Toplam her şey dahil sistem 100K ben böyle toplardım.

AMD ekran kartı istemiyorsunuz diye algıladığım için kaliteli bir AMD işlemcisi koydum yine de isterseniz bir de gamepadi 3 k ya çıkarıp almayıp 3 k ya attığım sisteme sıvı soğutmada ekleyin derim.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam detaylı bakıyorum şimdi. Evet bu arada her şey dahil bir sistem olucak.
100K bütçe tüm klavye mouse mouse pad kulaklık monitör ve kasa için değil mi?

Kasa AMD RYZEN 9700X-GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7-B650-32GB-1TB Uygun Fiyatları ile Tebilonda 32 GB RAM var tam istediğiniz gibi.
Monitör Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
86 bin bunlar etti.
Mouse 2K Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Kulaklık 6 k
Klavye 2.5k
Mouse pad 500.
Gamepad 3K.
Toplam her şey dahil sistem 100K ben böyle toplardım.

AMD ekran kartı istemiyorsunuz diye algıladığım için kaliteli bir AMD işlemcisi koydum yine de isterseniz bir de gamepadi 3 k ya çıkarıp almayıp 3 k ya attığım sisteme sıvı soğutmada ekleyin derim.
Teşekkürler hocam detaylı bakıcam şimdi. Evet her şey dahil bir sistem olucak.

Hocam atığın sistem ve ekipmanlar hepsi sisteminizi çok güzel gösterecek şeyler tek tavsiyem gamepade 3 bin vermeyip attığım sisteme bir de sıvı soğutucu ekleyin ya da 3 bin fazla verip sıvı soğutucu ekleyin çok güzel bir sistem oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı