100 bin TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
100-110 Bin TL

Berkealgl

Kilopat
Merhaba kendimce yaptığım araştırma sonucunda.
Şöyle bir sistem buldum sistem hakkında görüşleriniz nelerdir? Sistemde özelleştirme yapılmalı mı? Bu ne olur?
Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum (bütçe 100-110k) arası.

Şöyle bir sistem buldum sistem hakkında görüşleriniz nelerdir? Sistemde özelleştirme yapılmalı mı? Bu ne olur?
Merhabalar,

Bu bütçeye aşağıdaki 9070xt modeli önerebilirim:

Kalan bütçe ile anakartı B650'den B850'ye yükseltebilir, monitör ve çevre birimleri alabilirsiniz.

Sistem güzel gibi duruyor ama 5080 toplanır gibi bu bütçede ama tam emin değilim.

O kadar para vermeye gerek yok, daha ucuza var. Colorful Battle-AX B650M-Plus ve Kingston Renegade seçeneği ile alınır.

Sistem güzel gibi duruyor ama 5080 toplanır gibi bu bütçede ama tam emin değilim.
İkinci elde evet :) Veya herşeyden kısıp 5080 almak.. Bilemedim.

9070xt 2k ve 4k için gayet yeterli bir kart. Birkaç FPS üstünü almak için ekstra 20k ve üstü para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

İkinci elde evet :) veya her şeyden kısıp 5080 almak. Bilemedim.

9070XT 2K ve 4K için gayet yeterli bir kart. Birkaç FPS üstünü almak için ekstra 20k ve üstü para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

Hocam 100000 TL'ye 5070 Ti daha mantıklı ya da bütçe düşürüp 9070XT almak.

O kadar para vermeye gerek yok, daha ucuza var. Colorful Battle-AX B650M-Plus ve Kingston Renegade seçeneği ile alınır.

Doğrudur. Lakin Sagotep ve bilinmeyen bir PSU almak bana doğru gelmiyor.

Hocam 100000 TL'ye 5070 Ti daha mantıklı ya da bütçe düşürüp 9070XT almak.
Ben de aynı yoldan geçtim, ve 9070xt almaya karar verdim. Kararımdan memnunum. 5070ti ile 9070xt arasında fiyat olarak çok fark var, ama FPS açısından ahım şahım bir fark yok. Ama dersiniz ki ben oyun dışında render vs. de yapıyorum, o zaman 5070ti daha doğru bir seçim olur. Eğer sadece oyun oynayacaksanız (benim gibi) bütçe dostu 9070xt tavsiye ederim.

Segotep güvenilir marka. Kasada bulunan PSU iyi.
Eyvallah, ben yine de tercihimi 850W gold Corsair'den yana kullanırım, yani önerdiğim sistem.

Segotep'i duymadığım için kusura bakmayın.

Ben de aynı yoldan geçtim, ve 9070XT almaya karar verdim. Kararımdan memnunum. 5070 Ti ile 9070XT arasında fiyat olarak çok fark var, ama FPS açısından ahım şahım bir fark yok. Ama dersiniz ki ben oyun dışında render vs. de yapıyorum, o zaman 5070 Ti daha doğru bir seçim olur. Eğer sadece oyun oynayacaksanız (benim gibi) bütçe dostu 9070XT tavsiye ederim.

Eyvallah, ben yine de tercihimi 850W Gold Corsair'den yana kullanırım, yani önerdiğim sistem.

Segotep'i duymadığım için kusura bakmayın.

Önerdiğinizi sistem 9070XT'ye göre pahalı kalıyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı