100 bin TYT ile sayısalda güzel sıralama yapılabilir mi?

Booh of Wooh

Hectopat
Merhaba. TYT netlerim fena değil, temel var ama merak ettiğim 100,000 TYT sıralaması ile sayısalda güzel bir sıralama yapılabilir mi? 100,000 sıralama getiren TYT ile kaç net AYT yaparsam sayısalda güzel sıralama gelebilir?
İyi akşamlar.

95,000 TYT'yi 59 AYT ile 60,000'e çektiği hakkındaki bilgiyi not ettim.

Güzel sıralamaya sayısal 25,000 diyebilirim.
O zaman şöyle diyim 2022 tyt göre 95k 82 net filan. Ayt yi 70 71 net yapınca 30k ya çekiyor. Yani hedefin için 75 ayt filan yapman lazim en kötü 70 üstü.

Valla bu konuyu açman benim içinde faydalı oldu.
Hocam YKS Puan Hesaplama ve Sıralama Hesaplama 2023 buradan sıralamalara bakabilirsiniz gerçeğe çok yakın .
Ayrıca bu da çok faydalı oldu. Ayt kasıp tyt yi salsam istediğim yerin gelebileceğini farkettim saolun.

O zaman şöyle diyim 2022 tyt göre 95k 82 net filan. Ayt yi 70 71 net yapınca 30k ya çekiyor. Yani hedefin için 75 ayt filan yapman lazim en kötü 70 üstü.

Valla bu konuyu açman benim içinde faydalı oldu.

Ayrıca bu da çok faydalı oldu. Ayt kasıp tyt yi salsam istediğim yerin gelebileceğini farkettim saolun.
Hmm anladım, yani 80-81 TYT ile 25,000 sıralama yapmak için 75 AYT lazım. TYT'mi 85+ yaparsam daha garanti olur ama bu aralar AYT'deki eksiklerimi kapatmayı düşünüyorum.
Umarım hedeflerimize ulaşırız.

Hocam YKS Puan Hesaplama ve Sıralama Hesaplama 2023 buradan sıralamalara bakabilirsiniz gerçeğe çok yakın .
Bununla çözdüğüm denemelerde yaptığım netlerin getirdiği sıralamaları hesaplayacağım, teşekkürler.

Hmm anladım, yani 80-81 TYT ile 25,000 sıralama yapmak için 75 AYT lazım. TYT'mi 85+ yaparsam daha garanti olur ama bu aralar AYT'deki eksiklerimi kapatmayı düşünüyorum.
Umarım hedeflerimize ulaşırız.

Bununla çözdüğüm denemelerdeki yaptığım netlerin getirdiği sıralamaları hesaplayacağım, teşekkürler.
İnşallah hocam istediğimiz yerlere ulaşırız iyi çalışmalar iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı