%100 CPU sorunu

Xenoric

Hectopat
Youtube ve Technopat sayfasındaki tüm çözümlere baktım ama hala çözümünü bulamadım belki başka çözüm bilen vardır diye yaziyorum. Benim bilgisayarımda yaklaşık 1 aydır bu sorun var ve hala çözemedim bir oyuna girince veya bir program açınca o oyun veya program %100 CPU kullanıyor ve bilgisayarımda donmalara neden oluyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Yorumlarınız için teşekkürler.

(Tüm programlarda ve tüm oyunlarda.)

Youtube ve Technopat sayfasındaki tüm çözümlere baktım ama hala çözümünü bulamadım belki başka çözüm bilen vardır diye yaziyorum. Benim bilgisayarımda yaklaşık 1 aydır bu sorun var ve hala çözemedim bir oyuna girince veya bir program açınca o oyun veya program %100 CPU kullanıyor ve bilgisayarımda donmalara neden oluyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Yorumlarınız için teşekkürler.

(Tüm programlarda ve tüm oyunlarda.)
Antivirüs taraması yaptınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir format atmanızı öneririm. Aslında CPU'yu %100 kullanması sorun değil ama drop bindiriyorsa bir sıkıntı vardır. Format atarsanız ve yine düzelmezse termal macun değiştirmenizi önereceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı