%100 CPU ve disk kullanımı

Çok saçma bir şekilde bir browser oyuna girdim ve ardından ısınma ve aşırı ses problemiyle karşılaştım. Hangi aplikasyona ve siteye girersem Full cpu&disk oluyor, şu an bunu yazarken bile böyle. Restart, tam tarama w/antivirüs, her şeyin önceliğini yükseltip düşürme, eco mod, Force mod gibi şeyler denedim ve hiçbiri çare etmedi. Ne yapmam gerekir? Bilgisayarı daha dün normal kullanıyordum. Yeni nesil oyunlarda bile böyle olmuyor. Monster problemi falan değil not düşeyim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisine göre Windows Defender tarama falan yapıyor sanırım. Defender'ı açıp durdurmayı deneyin.

Onu kapatıp farklı bir şey açtığımda aynı şey oldu.

Bir de hizmetlere gidip gpubridge adlı hizmeti bulup restart atın ve atmadan önce Monster kontrol merkezini kapatın. Ve Görev Yöneticisi'nin performans yerinden kontrol edin. Kontrol merkezindeki ısı ayarlarına, CPU, GPU ve disk kullanım penceresini açınca sorun yaratıyordu fakat kullandığınız sürümde düzelmişti ama denemekte fayda var.

Klasik defender problemi. O sık sık öyle yapıyor. Bende de aynı. Bir de bende HDD var sizde SSD varmış en azından. Tarama yaptığı zamanlarda HDD sesi dışında bir şey duyulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…