CPU, bellek ve disk kullanımı yüksek

Alperen_51

Hectopat
Daha fazla  
Bir şey açık değil sadece Görev Yöneticisi açık CPU %30 - %80 arası bellek %60 - %80 arası diskte %80 - %100 arası bu neden olur? Kasa hiç temizlenmedi ondan şüpheleniyorum başka sebepleri olabilir mi?

Evet, disk %100 kullanımı alakalı bir YouTube videosu attım. Belki yardımcı olur.

Teşekkürler bilgisyara ulaşınca bakacağım bir de selçuksporttan maç izlemiştim ondan bir şey olur mu?

Evet, disk %100 kullanımı alakalı bir YouTube videosu attım. Belki yardımcı olur.

Eğer bilgisayarda virüs benzeri bir şey varsa Windows Defender devamlı çalışmalar yaparak kullanımları bu düzeylere getirebilir.

İnşallah virüs falan yoktur.

Teşekkürler bilgisyara ulaşınca bakacağım bir de selçuksporttan maç izlemiştim ondan bir şey olur mu?

İnşallah virüs falan yoktur.
Varsa bile temizlemeniz zor olmaz, Kaspersky ve Malwarebytes ile şimdiye kadar yediğim tüm ratları ve virüsleri temizledim.

Mümkün fakat hemen bundan şüphelenmeyin, bence Windows ile alakalı bir durumdur.

İnşallah zaten Windows modulers installer çok yiyor o da virüsle alakalı bir şey değil sanırım.

Mümkün fakat hemen bundan şüphelenmeyin, bence Windows ile alakalı bir durumdur.

Hiçbir şey yapmadım CPU 1 bellek 45 disk de 0'a düşmüş.

Bellekte yüksek olması RAM'ın az olmasından olabilir RAM 4

Son düzenleme:
İnşallah zaten Windows modulers installer çok yiyor o da virüsle alakalı bir şey değil sanırım.

Hiçbir şey yapmadım CPU 1 bellek 45 disk de 0'a düşmüş.

Bellekte yüksek olması RAM'ın az olmasından olabilir RAM 4
Değerler normal, endişe etmenize gerek yok. Büyük bir ihtimal Windows güncelleme ya da uzun süreli bir virüs taraması yapmıştır. Ram değeri dediğiniz gibi normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı