%100 Disk Kullanımı Sorunu

Bence şansla olacak bir iş değil bu. Ya arkadaş HDD yerine SSD kullanıyor farkında değil, ya Windows XP'yi Windows 10 sanıyor, ya da zamanı kırmış, bizdeki 10 dakika arkadaşta 1 dakika. Basit bir 7.2K RPM Harddisk ile Windows 10'un stabil çalışmasını pek mümkün görmüyorum çünkü.

HDD kullandığımı adım kadar eminim. Windows 10 Pro versiyonunu kullanıyorum İ5 6500 işlemci kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Şuan o bilgisayarda oturmuyorum nasip olursa yarın markasını ve modelini atarım.

Windows 7 veya 8 yapsam çözülür mü şuan başım da çok dert var onlardan buraya ssd alıcak param kalmayabilir.

Windows 7 veya 8 yapsam çözülür mü şuan başım da çok dert var onlardan buraya ssd alıcak param kalmayabilir.
Şuan kullandığınız Ram ve Hdd modelini ve HDD'de ne kadar boş alan var yazabilir misiniz ?

Bu arada arkadaşlar benim kullandığım HDD Seagate st1000dm003-1sb10c modelini kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşatmıyor.

SSD diske geçmeniz gerekiyor.
Her kakaya SSD demekten bir vazgeçin artık, kullanıcıyı ufak bir sorunla masrafa sokacaksınız. Çözüm %100
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar her açılan konuya SDD alın demeyin. Bu sorunun SDD ile alakası yok. Çözüm öneriniz varsa söylersiniz.

Aynen doğru. Bilgisayar kasaplarının veya 50 yaşındaki adamların çocuklarına bilgisayar alırken dediği ''SSD alırız hızlanır bilgisayarın oğlum'' lafları gibi oluyor işletim sistemindeki disk kullanımının fazlalığına SSD önermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…