%100 Disk Kullanımı ve Mavi Ekran

ILeGenD

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocam ama artık cidden sıkıldım. Tek kelime ile 'SIKILDIM'.
Geçen hafta kurdum pcyi daha yepyeni ama beni deli etmeyi biliyor. Öncelikle
%100 Disk kullanımı alıyorumki uygulamaların kullandığı disk yüzdesi 0.5 civarı.
Mavi ekran alıyorum ve kapanıp açılıyor bilgisayar boot etmemi istiyor ama zaten bir windows 8.1 yüklü!
Ve boot etmemi istedikten sonra boota gir>csm parameterse gir ordan enable etmemi istiyor ama zaten enable anlamadımki ben hiçbirşeyi. Bazı forumlarda bios pilini çıkar 10dakika beklet felan yazılmış başka mağdurlara sata kablosunu çıkar tak yazılmış. Sata kablosunu çıkarıp taktığımda tekrar windows yüklememi istemeden sorunsuz açılıyor.
İlk 2defa aynı hatayı verdiğinde umursamadım 3.de konu açarım dedim açmadım ama artık bunaldım ya. Caviar Blue sipariş ettiğimin güne lanet olsun. Cpu Ram Gpu bu kadar stabil çalıştırken ne varda ortaya bu hdd girip bozuyor herşeyi.
@Recep Baltaş

20140711_130711[1].jpg

fff.png

Sitemizden Win 8.1.1'i indirin, bios defalt halde tekrar temiz format atın. Bios güncel değilse güncelleyin. Windows kurulduktan sonra güncellemelerinizi yapın. Sürücülerinizi güncelleyin düzelmesi lazım. Eğer düzelmezse bir adet SSD alırsın.

Sitemizden Win 8.1.1'i indirin, bios defalt halde tekrar temiz format atın. Bios güncel değilse güncelleyin. Windows kurulduktan sonra güncellemelerinizi yapın. Sürücülerinizi güncelleyin düzelmesi lazım. Eğer düzelmezse bir adet SSD alırsın.
Windows 8.1 kuruluydu zaten ama format atmaya çalıştığımda ya ben hata yapıyorum yada bellekte bir sorun var.
Memtes x86 ile rami test ettim hiç negatif bir sonuç çıkmadı.
Bios'u son sürüme güncelledim.
Ama disk saçmalamaya devam ediyor.
Yüklediğim bir dosya olsun, oyun olsun onlardan diski yoran bir virüs bulaşma gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?
Windows 8.1.1 derken 8.1'imi kastettiniz, yoksa 8.1'e güncelleme mi geldi ?
Windows 8.1 %100 disk kullanımıyla ilgili çok fazla konu var yabancı sitelerde olsun Türk sitelerde olsun Windows 8.1 ile ilgili olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Win8.1 ayrı Win 8.1.1 ayrı :) Yabancı dilde Win 8.1 with update 1 adıyla geçer.
Sitemizde en günceli var diyorum hala sistemi sorguluyorsun :)
Merhaba, windows 8.1 update 1'i indirdim ama satın almadığım veya serialini bulamadığım için kuramıyorum yine size kaldı durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı