S Sadeceİnsan Femtopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 53 22 Ekim 2021 #1 Selamlar, ben bilgisiyarıma format attıktan sonra %100 disk kullanımı alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et -Bu videoyu birkaç arkadaşım önerdi fakat, arada bir tekrar 60-70 lere çıkıp tekrar iniyor. Bu oyun performansımı etkilermi? -Eğer bu oyun performansımı etkilediğini düşünüyorsanız, lütfen ne yapmam gerektiğini yazın. -Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2021
Selamlar, ben bilgisiyarıma format attıktan sonra %100 disk kullanımı alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et -Bu videoyu birkaç arkadaşım önerdi fakat, arada bir tekrar 60-70 lere çıkıp tekrar iniyor. Bu oyun performansımı etkilermi? -Eğer bu oyun performansımı etkilediğini düşünüyorsanız, lütfen ne yapmam gerektiğini yazın. -Şimdiden teşekkür ederim.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 24 Ekim 2021 #2 Çözüldü: Steam disk kullanımı sınırlandırılabilir mi? sonda veriken şeyleri uygulayın ve hizmetlerden SysMain'i kapatın böylelikle 60-70'lere bile nadir çıkacaktır. Artı 0 Eksi
Çözüldü: Steam disk kullanımı sınırlandırılabilir mi? sonda veriken şeyleri uygulayın ve hizmetlerden SysMain'i kapatın böylelikle 60-70'lere bile nadir çıkacaktır.
KS KS S Sadeceİnsan Femtopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 53 24 Ekim 2021 #3 348103 dedi: Çözüldü: Steam disk kullanımı sınırlandırılabilir mi? sonda veriken şeyleri uygulayın ve hizmetlerden SysMain'i kapatın böylelikle 60-70'lere bile nadir çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Selam, verdiğiniz yöntemi denedim fakat fazla işe yaradığı söylenemez. Google falan açılırken tekrar çıkıyor, iniyor. Sanki su dalgalaması gibi Artı 0 Eksi
348103 dedi: Çözüldü: Steam disk kullanımı sınırlandırılabilir mi? sonda veriken şeyleri uygulayın ve hizmetlerden SysMain'i kapatın böylelikle 60-70'lere bile nadir çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Selam, verdiğiniz yöntemi denedim fakat fazla işe yaradığı söylenemez. Google falan açılırken tekrar çıkıyor, iniyor. Sanki su dalgalaması gibi
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 25 Ekim 2021 #4 Sadeceİnsan dedi: Selam, verdiğiniz yöntemi denedim fakat fazla işe yaradığı söylenemez. Google falan açılırken tekrar çıkıyor, iniyor. Sanki su dalgalaması gibi Genişletmek için tıkla... Bu verdiğim yöntem 7200 RPM HDD'ler için acaba sizin HDD'niz 7200 RPM'mi. Artı 0 Eksi
Sadeceİnsan dedi: Selam, verdiğiniz yöntemi denedim fakat fazla işe yaradığı söylenemez. Google falan açılırken tekrar çıkıyor, iniyor. Sanki su dalgalaması gibi Genişletmek için tıkla... Bu verdiğim yöntem 7200 RPM HDD'ler için acaba sizin HDD'niz 7200 RPM'mi.