%100 Disk kullanımı

Uefi ile alakası yok. Windows 10 kurunca bendede öyle oluyordu eğer ramın 4gb ve altıysa ve harddiskin 1tb ise windows 8.1'e geri dön.
Ve işletim sistemlerini pro vb kurma çok ram ve disk kullanıyorlar sendede o sorun var ben 8.1'e geri döndüm. Bir sürü gereksiz özelliklerin
Hepsi arka planda çalışıp ramını ve diskini yiyorlar.
İşletim sistemlerinin performance edition versiyonları var ve ramı %17 kullanıyorlar hiç bir program açık değilken yani sistem çok rahat çalışıyor ofis için o prolar falan sen performance edition kur ne diski kullanır pc ne de ramı.
Windows 8.1 peformance editions:

8.1 perform - 55e73192
4gb ramım ve dandik bir harddiskim var ama şu an bilgisayar çok rahat. Ha bu arada firefox quantum kullan. Format attıktan sonra ashampoo driver kur güvenilirdir. :)
Bu arada windows 10'unda performance editionu var illa windows 10 diyorsan googede aratabilirsin.
Ekran Alıntısı.PNG

Uefi ile alakası yok. Windows 10 kurunca bendede öyle oluyordu eğer ramın 4gb ve altıysa ve harddiskin 1tb ise windows 8.1'e geri dön.
Ve işletim sistemlerini pro vb kurma çok ram ve disk kullanıyorlar sendede o sorun var ben 8.1'e geri döndüm. Bir sürü gereksiz özelliklerin
Hepsi arka planda çalışıp ramını ve diskini yiyorlar.
İşletim sistemlerinin performance edition versiyonları var ve ramı %17 kullanıyorlar hiç bir program açık değilken yani sistem çok rahat çalışıyor ofis için o prolar falan sen performance edition kur ne diski kullanır pc ne de ramı.
Windows 8.1 peformance editions:

8.1 perform - 55e73192
4gb ramım ve dandik bir harddiskim var ama şu an bilgisayar çok rahat. Ha bu arada firefox quantum kullan. Format attıktan sonra ashampoo driver kur güvenilirdir. :)
Bu arada windows 10'unda performance editionu var illa windows 10 diyorsan googede aratabilirsin.
Eki Görüntüle 283485
Windows 10 home düşünüyorum. 8Gb 3000Mhz Ram var sıkıntı olmaz herhalde.

Windows 10 home düşünüyorum. 8Gb 3000Mhz Ram var sıkıntı olmaz herhalde.
O zaman bu windows 10 performance editionu indir. Uefi kurma imkanın varsa da uefi kur. Driverler için ise ashampoo driver programını kullan yada donanım kimliklerinden kendin bul.
View Folder
Dosya İçindeki Sürümler
Windows 10 Pro
Windows 10 Home
Windows 10 Home Single Language

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı