Ben bu sorunu genelde sorunlu disk olan sistemlerde gördüm. HD Tune 5.50 ile Health kısmına bir bakın.
Bunuda deneyeceğim Anti - Malware taraması bitsin raporu ekledikten sonra bu tavsiyeni uygulayacağım.
Şunuda söylememe izin verin, mcafee kendini ne zaman güncellemeye kalksa pc %100 diskle kitleniyor. Şuanda sistemimde.
Google Chrome Yüklü değil
Windows Search özelliği kapalı
AVG kaldırılmış durumda
Mcafee antivirüs plus kaldırılmış durumda ve %100 disk sorunu sona ermiş durumda. i7-4702 ve 8GB ramın performasını son sürat yaşıyorum.
Ama bu konunun çözümlenmesi amacıyla bu konunun üzerinde duracağım. Çünkü ciddi anlamda bu sıkıntıyı yaşayan kullanıcılar var ve net bir çözüm yok.
Aynı zamanda Recep usta, hdd bozulmuş ise SDD almak için belirgin bir sebebim olacak. Fakat emin olmamız lazım.
PC güvenliği için Avastı kurdum, fakat güncellemelerini ve windowsun güncellemelerini kapatmak durumunda kaldım.
Şu anda pcdeki sorunun sıkıntısı şu ki, ne zaman güncelleme alırsa %100 diske ulaşıyorum. Bu neden oluyor olabilir? Bu konunun üzerine yoğunlaşabilir miyiz?
PC'de herhangi bir program güncelleme olunca disk %100 diske ulaşıyor.
Tüm güncellemeler kapalı konumda iken. Ne yazıkki malware taramasını sonuçlandıramıyorum. Çünkü bitmiyor. Recep Baltaş ustamın önerisini deneyeceğim bugün.