%100 Disk sorunu

Makaleler
1
4-5 ay önce bu sıkıntı başladı. Bilgisayar yeni format atılmışken ve hiç bir program yüklenmemişken %100 disk gözüküyor. Bazen bu sorun yüzünden hatalar alıyorum. HDD kullanıyorum. SSD çözümünü söylemezseniz sevinirim. Sistemim :

İntel Core İ5 7300HQ
8 GB DDR4 RAM
5400 RPM 1TB Seagate HDD
GTX 1050TI 4GB
İntel HD Graphics 630

SSD çözüm değildir bir gerekliliktir. En az 120 GB lık bir SSD alıp windowsu SSD ye kurun. Sonrasında ne demek istendiğini anlarsınız.

Windows 10 1703 sürümünü deneyin. 5400 RPM HDD kullanırken bu sürümü kullandım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. SSD'ye geçmenizi de acilen öneriyorum.
1809 sürümünün temasına, arama menüsüne filan alıştım. Fakat bunu deneyeceğim. 1709 sürümünde aynı şey oluyor mu ?
SSD çözüm değildir bir gerekliliktir. En az 120 GB lık bir SSD alıp windowsu SSD ye kurun. Sonrasında ne demek istendiğini anlarsınız.
Zaten bilgisayarın garantisi bittiği anda alacağım. İmzamda belirttim zaten alacağımı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı