Hocam bugün bilgisayarımda harcadığım internet miktarına baktım. Oyun indirmiştim birkaç tane ve yaklaşık 200GB'idi. Evde başkalarıda var ise kullanıcak yeteceğini sanmam. Ve yıl olmuş 2020 bana kota işleri saçma geliyor artık.
500 GB değil 1TB bile olsa sürekli dalgalı olur. Akşamları giremezsiniz ping olmazsa olmaz. Ben son anda vazgeçtim asla yapma. Yeter ki internet olsun deyip işin içine girersen altyapı gelse bile çekme konusunda tereddüt yaşarsın. İnsanı internetten soğutur.
Bizim ailecek şuan kullandığımız Turkcell Superonline sınırsız paket. Ve yanında ek olarak küçük kardeşim için bir tablet var. 130 lira ödüyoruz aylık. 40 download ve 5 upload var öğlen saatlerinde, akşamları download 70 oluyor.
Hocam bugün bilgisayarımda harcadığım internet miktarına baktım. Oyun indirmiştim birkaç tane ve yaklaşık 200GB'idi. Evde başkalarıda var ise kullanıcak yeteceğini sanmam. Ve yıl olmuş 2020 bana kota işleri saçma geliyor artık.
Bizim ailecek şu an kullandığımız Turkcell Superonline sınırsız paket. Ve yanında ek olarak küçük kardeşim için bir tablet var. 130 lira ödüyoruz aylık. 40 download ve 5 upload var öğlen saatlerinde, akşamları download 70 oluyor.