MaxMedusa
Hectopat
4ms bir de asla alınmaz oyun için.
1 le 4 MS göz ile anlayabilenmi var
4ms bir de asla alınmaz oyun için.
1 le 4 MSI göz ile anlayabilenmi vargünümüzde 1ms satılan birçok monitör bile 4-5 ms.
60 Hz kullanıyorsan en kötü seçeceğin 144 Hz olsun. Monitörün yok ise yine alma. Ucuza 60 Hz almak daha mantıklı, paran israf olmaz en azından.
1 le 4 ms göz ile anlayabilenmi vargünümüzde 1ms satılan birçok monitör bile 4-5 ms.
Arkadaşlar yeni monitör alacağım Lenovo'nun 27 inç 100Hz monitörğnü almak istiyorum 3200 TL alınır mı?
Bana göre para israfı. Biraz daha bekleyerek üstüne azıcık daha koysa 144 Hz alır, 100 Hz almanın bir mantığı yok.Dostum 100 Hz o kadar da kötü değil ben kendim LG UltraGear 24GN60R-B kullanıyorum kendisi 144 Hz bir panele sahip ve 100Hz'e çekip kullandığımda ya da oyunları 100 FPS'e sabitlediğimde pek bir sorun yaşamıyorum ama indirimlerde benim monitörüm dün 3400 TL'ye kadar düştü. Bu yüzden bu fiyatta almak mantıklı değil ancak 100Hz 75Hz'den bariz olarak daha önde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.