100 Hz monitör alınır mı?

Hocam aslında sisteminiz FPS oyunlarında 144FPS vermiyorsa çok da 144Hz almaya değmez tabii geleceğe yatırım olur orası ayrı.

1 le 4 MSI göz ile anlayabilenmi var günümüzde 1ms satılan birçok monitör bile 4-5 ms.

Bilmiyordum teşekkürler.

Hz farkı anlaşılıyor ama.

60 Hz kullanıyorsan en kötü seçeceğin 144 Hz olsun. Monitörün yok ise yine alma. Ucuza 60 Hz almak daha mantıklı, paran israf olmaz en azından.

Dostum 100 Hz o kadar da kötü değil ben kendim LG UltraGear 24GN60R-B kullanıyorum kendisi 144 Hz bir panele sahip ve 100Hz'e çekip kullandığımda ya da oyunları 100 FPS'e sabitlediğimde pek bir sorun yaşamıyorum ama indirimlerde benim monitörüm dün 3400 TL'ye kadar düştü. Bu yüzden bu fiyatta almak mantıklı değil ancak 100Hz 75Hz'den bariz olarak daha önde.

1 le 4 ms göz ile anlayabilenmi var günümüzde 1ms satılan birçok monitör bile 4-5 ms.

Dostum 1ms MPRT monitörler var onlarda GtG'ye oranla yaklaşık 4 ms yapıyor yani senin bahsettiğin gibi bir sahtekarlık söz konusu değil.

Bana göre para israfı. Biraz daha bekleyerek üstüne azıcık daha koysa 144 Hz alır, 100 Hz almanın bir mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…