100 Hz TV için Xbox Series S vs X

Series X'i tabii ki destekler.
Hocam son olarak bütçeme baktım da kendimi zorlamak istemiyorum, sizce beklemeli miyim fiyatının düşmesini yok yurtdışında stok arayayım mı? Bir kol bedava geliyor yurtdışı alırsam ama arkadaşım olmadığı için zaten tekim, biraz daha bekleyeyim mi TR içinde fiyat düşmesini sizce?

Ben Amazon Avrupa'dan alınca da 2 yıl garantisi var diye biliyorum.

Ben Amazon Avrupa'dan alınca da 2 yıl garantisi var diye biliyorum.
Var hocam ama sonraki yıl Amazon'a kargo verip gönderiyorlar, şuan TR fiyatları da düştüğü için bilemedim beklemeyi de. Yurtdışı alırsam ekstra bir kol ucuza gelecek ama arkadaşım da yok hocam ondan da bilemedim ne yapayım.

TR fiyatı düşeceği kadar düştü bence.

Yok hocam o iş PS de oluyor. Xbox her yerde uluslararası garanti veriyor. Yani bizim ülkede de garanti geçerli.

amazon.de den Series X 5500 liraya geliyor. Arada çok fark var. Türkiye'den almanın pek bir farkı yok ayrıca.

Yok hocam o iş PS de oluyor. Xbox her yerde uluslararası garanti veriyor. Yani bizim ülkede de garanti geçerli.

amazon.de den Series X 5500 liraya geliyor. Arada çok fark var. Türkiye'den almanın pek bir farkı yok ayrıca.
bunu vergisi yok mu trde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…