%100 işlemci kullanımı virüs mü?

Korkamana gerek yok oyun oynarken işlemcinin %100 olması sorun değildir masaüstünde o kadar olması sorun teşkil eder.

Darboğaz yaşatıyor işlemcinin %100 olması.

Alakası yok. GT 430, 4 GB RAM, 3.2 GHz işlemci ile Valorant oynayıp maksimum kullanım 25'i geçmiyordu.

Darboğaz olabilir mi ayarlarda her şey açık ama %100 oluyor düşükte bile.
İşlemcisi iyi değil normal bir değer %100 zaten arka tarafta oyun oynuyor kasma donma gözükmüyor.

Donmalar oluyor %100 işlemci kullanımı olduğu için.

Ama yani normal değil değil mi böyle yapması.
Hayır değil dostum. Diyorum ya benim sahip olduğum böyle eski bir sistemde bile GTA 5 oynarken çok düşük kullanımlar alıyorsam ve sen benden bu sistemle daha fazla kullanım alıyorsan kesinlikle normal değil. Bu konuya hakim arkadaşlar yardım etsin sana.

Hayır değil dostum. Diyorum ya benim sahip olduğum böyle eski bir sistemde bile GTA 5 oynarken çok düşük kullanımlar alıyorsam ve sen benden bu sistemle daha fazla kullanım alıyorsan kesinlikle normal değil. Bu konuya hakim arkadaşlar yardım etsin sana.

Direk uğraşmadan format atsam nasıl olur düzelir mi?

Bence bir şey kaybetmezsiniz. Kendiniz yapabiliyorsanız ve sürücüleri eksiksiz yükleyebilecekseniz yapın.

Teşekkürler. Peki 2 diskim var ikisinidemi sıfırlayıp atayım 256 GB SSD ve 500GB harsisk var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı