Satıldı 100 Lira Steam Cüzdan Kod

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
resim1.png

Steam ve Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Daha güvenilir olması için kodları TeamViewer ile ekleyebilirim. Discord'a yazmadan önce forumdan yazabilirsiniz.

Discord: Kaldırıldı. Discord üzerinden gönderilen istekleri kabul etmem için lütfen öncelikle buradan yorum yapın arkadaşlar.

Fiyat: 75 TL

📌
Referans Konum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1132779

Steam ve Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Daha güvenilir olması için kodları TeamViewer ile ekleyebilirim. Discord'a yazmadan önce forumdan yazabilirsiniz.
Discord: buscando#6904

Fiyat: 75 TL

📌
Referans Konum
Şimdi beni alıcı olarak varsay ve kafamdaki sorular.
-İnsan Neden 100TL'lik kodu 75TL'ye satsın?
-TeamViewer hikaye gibi, sen eklesen ne değişecek?
-Satış yaptığının faturasal kanıtı olmadığı için (varsayımdır) dolandırıcı olsan, dolandırılan dava edemez. Niye insan bu tongaya gelsin?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Üniversiteli Jordi

- Playstore üzerinden faturaya ek alıp, daha sonra ödemek üzere satıyordur. Sanırım kimse 100 TL kodu, 100 TL'ye buradan satın almaz.
- TeamViewer yöntemi daha çok satıcının dolandırılmaması için. Çünkü kodu hesabına yükleyen biri sonrasında geçersiz olduğunu iddia edebilir. Genellikle karşılıklı güven olduğu için kullanılmıyor zaten.
- Satış yaptığım kişiler sormuyor fakat yine de Playstore üzerinden yaptığım satın alma işlemini paylaşıyorum.

Bu arada forum yöneticileri dahil olmak üzere buradan çok fazla kişiye satış yaptım. Referans olması için bazı konuları paylaşıyorum.

Son düzenleme:
Şimdi beni alıcı olarak varsay ve kafamdaki sorular.
-İnsan Neden 100TL'lik kodu 75TL'ye satsın?
-TeamViewer hikaye gibi, sen eklesen ne değişecek?
-Satış yaptığının faturasal kanıtı olmadığı için (varsayımdır) dolandırıcı olsan, dolandırılan dava edemez. Niye insan bu tongaya gelsin?
Kendisinden sayısız defa kod aldım. Steam arkadaşlarım arasında da bulunuyor. Keşke bu kadar kuşku duymak yerine referans isteseydiniz. Hoş sunmuş zaten.

Nasıl ödeyeceğim?
Papara veya EFT ile olabilir. İletişime geçmek için 907339726 Steam arkadaşlık kodunu kullanabilirsiniz.

TeamViewer ne alaka?
Açıkladım ama zorunlu değil zaten. İki taraf açısından güven oluşursa gerek kalmaz. TeamViewer kodun çalışmadığını veya çalıştığını kanıtlamak için sadece.

Kendisinden sayısız defa kod aldım. Steam arkadaşlarım arasında da bulunuyor. Keşke bu kadar kuşku duymak yerine referans isteseydiniz. Hoş sunmuş zaten.
Teşekkür ederim cevap için. Size özel daha indirimli fiyatı Steam'den sundum ama şu an alıcı değilsiniz muhtemelen.

Papara veya EFT ile olabilir. İletişime geçmek için 907339726 Steam arkadaşlık kodunu kullanabilirsiniz.

Açıkladım ama zorunlu değil zaten. İki taraf açısından güven oluşursa gerek kalmaz. TeamViewer kodun çalışmadığını veya çalıştığını kanıtlamak için sadece.

Teşekkür ederim cevap için. Size özel daha indirimli fiyatı Steam'den sundum ama şu an alıcı değilsiniz muhtemelen.
Papara'm olmadığı ve EFT yapamayacağım için almayacağım. İyi satışlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı