100 Mbps ev interneti önerisi

Cherax

Hectopat
Türk Telekom taahhüt yaptıktan sonra rezalet ve çekilmez oluyor diye TurkNet'e geçmiştik. Sonra o da pahalı olunca Millenicom'a geçtik. Orası da olmadı Netspeed kullanıyoruz şu anda ve kelimenin tam anlamıyla rezalet. Hiçbir şey açmıyor bağlantı kesiliyor.
Sanırım altyapımız 100 Mbps kadar destekliyor. Taahhütten artık bıktım fakat sürekli fiyat artışı da yormaya başladığı için taahhüt konusunda fikirsizim. Tavsiyeleriniz neler?

Bütün operatörlerin fiyatları çok zamlandı altyapın destekliyorsa 600TL'ye 1000 megabit internet veriyor Turkcell onu öneririm.

Türk Telekom taahhüt yaptıktan sonra rezalet ve çekilmez oluyor diye TurkNet'e geçmiştik. Sonra o da pahalı olunca Millenicom'a geçtik. Orası da olmadı Netspeed kullanıyoruz şu anda ve kelimenin tam anlamıyla rezalet. Hiçbir şey açmıyor bağlantı kesiliyor.
Sanırım altyapımız 100 Mbps kadar destekliyor. Taahhütten artık bıktım fakat sürekli fiyat artışı da yormaya başladığı için taahhüt konusunda fikirsizim. Tavsiyeleriniz neler?
Ttnet Taahhütlü almak en iyisi.

Bütün operatörlerin fiyatları çok zamlandı altyapın destekliyorsa 600TL'ye 1000 megabit internet veriyor Turkcell onu öneririm.

Maalesef.

TTNET taahhütlü almak en iyisi.

Nedeni nedir? İki sene evvel TTNET'ten ayrıldım ve gerçek anlamda huzur bulmuştum. Düzelmiş midir? Eğer memnun kalmazsam iki sene boyunca mecburen kullanmak istemiyorum çünkü.

Superonline hiç önermem. Ağustos başında bağlattık şu an başka ISS arıyorum. Yurt dışına en uzak sunucuya bağlanıyor, pek çok VPN yasaklı, WAN şifresini vermiyor ve dahası. Bence aklının ucundan bile geçirme. Zaten Superonline ultra katı sansür yaz anlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı