100 Mbps internet 80 veriyor

salamancalar

Hectopat
Arkadaşlar Türk Telekom internetim normalde 90Mbps falan veriyordu ama uzun zamandır 80 Mbps veriyor. Sadece sizce neden olabilir? Bu modem 4 yıllık acaba modem değişmeli mi? Altyapı testinde 102 Mbps'ye kadar alabileceğim yazıyor.

Değerlerde sapmalar olur. Modemi değiştirmekte fayda var.

Tt'nin yüz yıllık oyunudur. 100'e kadar diyorlar 50 bile verebiliyorlar. Modem ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Farklı cihazlardan aynı sonucu alıyorsanız sorun sizde değildir. Yoğunluk olabilir.
Ethernet ve wifi ile aynı sonucu mu alıyorsunuz?

Arkadaşlar Türk Telekom internetim normalde 90Mbps falan veriyordu ama uzun zamandır 80 Mbps veriyor. Sadece sizce neden olabilir? Bu modem 4 yıllık acaba modem değişmeli mi? Altyapı testinde 102 Mbps'ye kadar alabileceğim yazıyor.
İnternet hızı normal bence, türktelekom size altyapı 100 destekliyorsa biz size 100 vericez diye bi garanti sağlamaz. Altyapıdan düşük çıkabiliyor. Bende bi kaç ay önce bağlattım altyapı 50mbps siz maksimum 25 alırsınız dediler bağlarken, şuan 45 falan alıyorum. Modemlikde bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Eve ilk taşınacağımız zaman bomboş eve geldim ilk PC'yi kurdum ve 90 Mbps çıkmıştı şimdi TV PS5 telefonlar falan bağlandı ondan olabilir mi?

Hocam benim paketimde 200 Mbps 20 Mbps lakin 210Mbps 30Mbps veriyor. Fazla cihazında etkisi olabilir lakin zaten 100 Mbps paketin 80 vermesi mucize.

Benzeri durum bende de oluyor. Firmanın kendi verdiği modem ile 100 Mbps'nin bazen az altında bazen biraz üzerinde hızlar alırken kendi 4 yıllık Keenetic modemim ile 80-90 Mbps arası hız alıyorum. Aradaki fark benim için çok önemli olmadığı için Keenetic modemimi kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı