Hangi internet sağlayıcısı?
TurkNet
Hangi internet sağlayıcısı?
Başka bir bilgisayar veya telefondan hocam.cihazdan dediğiniz modemmi yoksa başka bir bilgisayar yada telefonmu
bende millenicomTurkNet
telefondada aynıBaşka bir bilgisayar veya telefondan hocam.
Hocam modemde QoS açık mı açıksa kapatıp dener misiniz?bende millenicom
telefondada aynı
o tam olarak ne ben bilmiyorumHocam modemde QoS açık mı açıksa kapatıp dener misiniz?
Hocam internet hızını kısıtlamak için kullanılan bir ayar zamanında Türk Telekom modemde hali hazırda açık geliyordu sizde de olabilir. Her modemde farklı yerlerde oluyor bende bu şekilde.o tam olarak ne ben bilmiyorum
Hocam internet hızını kısıtlamak için kullanılan bir ayar zamanında Türk Telekom modemde halihazırda açık geliyordu sizde de olabilir. Her modemde farklı yerlerde oluyor bende bu şekilde.
Eki Görüntüle 1474291
öyle bir ayar bulamadımHocam internet hızını kısıtlamak için kullanılan bir ayar zamanında Türk Telekom modemde hali hazırda açık geliyordu sizde de olabilir. Her modemde farklı yerlerde oluyor bende bu şekilde.
Eki Görüntüle 1474291
Sizde kapalı hocam yapmanız gereken bir şey yok tekrar müşteri hizmetlerini aramayı deneyinBende bu şekilde ne yapmalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.