100 Mbps internet olmasına rağmen dosyalar yavaş iniyor

• Konuyu başlatan Artens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 679

Artens

Hectopat
Merhaba, 100 MB download, 15MB upload hızında bir internetim olmasına rağmen Discord'a atılan videoları genellikle açmaya çalıştıktan 2-3 dakika sonra izleyebiliyorum. Bir dosya indirmeye çalıştığımda ise 20KB bandında bir hızla iniyor. İndirdiğim yerde sorun vardır diye düşündüm fakat 3 farklı yerden indirmeye çalıştığımda da sonuç aynı oluyor nasıl çözebilirim acaba?

wifi mı bağlısın yoksa ethernet kablosu mu kullanıyosun eğer ethernet kullanıyosan kablonda bi sorun olabilir bi de dns ayarlarına bakman lazım ineternette bir sürü video var bunla ilgili

Speed test sonuçları nasıl? İnternete nasıl bağlısın?

Speedtest sonuçları nasıl? İnternete nasıl bağlısın?

Ethernet ile bağlanıyorum 92MB download 14MB upload alıyorum güncel olarak normal değerleri üstte belirttim.

Wi-Fi mı bağlısın yoksa Ethernet kablosu mu kullanıyosun eğer Ethernet kullanıyosan kablonda bir sorun olabilir bir de DNS ayarlarına bakman lazım ineternette bir sürü video var bununla ilgili.

Ethernet ile bağlıyım Discord kullanmak için GoodbyeDPI kullanıyorum.

Ethernet ile bağlanıyorum 92MB download 14MB upload alıyorum güncel olarak normal değerleri üstte belirttim.

Ethernet ile bağlıyım Discord kullanmak için GoodbyeDPI kullanıyorum.
DPI açıkken mi bu sonuçlar yoksa kapalıyken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…