100 Mbps internet sağlayıcı önerisi

ARMY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
•CPU: Intel i5-14600KF (5.5 GHz OC)
•GPU: Gigabyte RTX 4060 Ti Aero OC
•Sıvı Soğutma: DeepCool LT720WH 360mm
•Ram: Patriot 4000-CL16 (3800-CL14)
•Anakart: MSI Pro Z790-A DDR4
•Kasa: Zoko Amiral White DK431
•Monitör:Dell G2524H 280Hz 0.5ms
•Mouse: VGN Dragonfly F1 Pro
•Mousepad: Wraith Ace Storm
•Klavye: DIERYA DK61E
•Kulaklık: HyperX Cloud II
Meslek
Endüstri Mühendisi
Daha önce hiç internet bağlanmamış bir eve internet bağlatmak istiyorum. Genel bir araştırma yaptığımda uygun fiyat ve kalite olarak Netspeed bağlatmayı düşünüyorum. Ama kararsızım. Türk Telekom GPON altyapıya sahibim. TurkNet uygun olsa bağlatacaktım fakat son zamanlarda fiyatlar gerçekten çok artmış. Uygun fiyatlı 100 Mbps sağlayıcı önerilerini yazarsanız sevinirim.
Bir de ilk defa internet bağlatacağım için 600-800 lira gibi bir kurulum ücreti alıyorlar. Bundan kurtulmanın herhangi bir yolu var mı? Yazarsanız sevinirim.
Şunu da belirteyim. Yalova'da yaşıyorum ve taahhütsüz internet bakıyorum.

Son düzenleme:
Turktelekom alt yapınız varsa bence yeni zamlar gelmeden turktelekom geçebilirsiniz. Bende 100 mbps bağlattım ve 595 tl gibi bir ücret ödüyorum. Turknet alt yapısı olmayan yerlerin bağlamasını pek tercih etmiyorum çünkü kötü hava şartlarında hız dalgalanabiliyor. Ama alt yapısı varsa bu fiyatlara kesinlikle turknet.

Türk Telekom alt yapınız varsa bence yeni zamlar gelmeden Türk Telekom geçebilirsiniz. Bende 100 Mbps bağlattım ve 595 TL gibi bir ücret ödüyorum. TurkNet alt yapısı olmayan yerlerin bağlamasını pek tercih etmiyorum çünkü kötü hava şartlarında hız dalgalanabiliyor. Ama alt yapısı varsa bu fiyatlara kesinlikle TurkNet.

Hocam o fiyatlar şu an benim için fazla olduğu için öbür sağlayıcıları düşünüyorum. Örneğin Netspeed aylık 350-400 gibi bir fiyata geliyor. Bütçe sıkıntım olmasa zaten direk TurkNet bağlatırdım.

Hocam o fiyatlar şu an benim için fazla olduğu için öbür sağlayıcıları düşünüyorum. Örneğin Netspeed aylık 350-400 gibi bir fiyata geliyor. Bütçe sıkıntım olmasa zaten direk TurkNet bağlatırdım.
Evet fiyatlarda çok fazla artış var ve hız feğişikliğinde fiyat farkı olması gerekirken arada 50 60 tl var bu yüzden bende 100 mbps aldım ama diğer internet sağlayıcıları için çok bilgim yok yaşadığım şehirde biraz kısıtlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı