100 Mbps ISS önerisi ve Türk Telekom abonelik iptali

GhostOfJustice

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha yeni altyapıımız geldi ve 100 Mbps alabiliyorum ama Türk Telekom da daha bitmemiş bir aboneliğim var müdürlüğün bana söylediğine göre 6 ay geçtikten sonra aboneliğinizi iptal edebiliyoruz konuyu bilen birisi bana yardımcı olabilir mi bu sorularda.

1- 100 Mbps fiber de hangi firima daha iyi?
2- Türk Telekom aboneliğimi kapattırabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 453709-3a2b0e7a852efc9f3efe3954ae849c0c.png
    453709-3a2b0e7a852efc9f3efe3954ae849c0c.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 453707-6eb536ed5f284847d54ae4f9a478dbd8.png
    453707-6eb536ed5f284847d54ae4f9a478dbd8.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 31
TT sözlesmesinden cayarsan ceza bedelini ödersin, ona göre işlem yap. Abonelik iptali yaparsan portunu bile kaybedebilirsin.

Millet TurkNet öneriyor da kimisi bağlatırken bir ton dert yanıyor, kimisi kopan bağlantıdan şikayetçi. Müşteri hizmetlerinin olmaması büyük eksi.

Abonelik iptali istediğiniz zaman yapabilirsiniz fakat sözleşme imzaladıysanız cayma bedeli altında boynunuzu bükecek bir meblağ çıkartacaklardır. Abonelik iptali mevcut portunuzu kaybetmeye neden olur. İlla başka firmaya geçmek isterseniz hat taşıma yaptırarak hali hazırdaki portunuzu kullanmaya devam edersiniz. Her türlü sözleşmeniz bitmediyse cayma bedeli ödetirler. Sözleşmenizde 1 yılı doldurduysanız THH'ye başvurup cayma bedelinin iptalini isteyebilirsiniz. Uzun süreçtir ama sonuç alabilirsiniz.

1- 100 Mbps fiber de hangi firima daha iyi?
Türk Telekom alt yapısı kullananların hepsi birbirine benzer sonuçlar verir. Ben kendim gi-bir kullanıyorum. Fiyat olarak daha iyi olduğu için tercih ettim. Kesinti v.s yaşamıyorum. Gün boyu aktif kullanıyorum.

2- Türk Telekom aboneliğimi kapattırabilir miyim?
Cayma bedeli karşılığında kapattırabilirsin. Müşteri hizmetlerini arayarak cayma bedeli miktarını öğrenebilirsin. Modemi teslim etme o modemi geçeceğin diğer firmada kullanmaya devam edersin. Cayma bedelinin bir miktarını da geçecek olduğun firma karşılayabilir.

Abonelik iptali istediğiniz zaman yapabilirsiniz fakat sözleşme imzaladıysanız cayma bedeli altında boynunuzu bükecek bir meblağ çıkartacaklardır. Abonelik iptali mevcut portunuzu kaybetmeye neden olur. İlla başka firmaya geçmek isterseniz hat taşıma yaptırarak hali hazırdaki portunuzu kullanmaya devam edersiniz. Her türlü sözleşmeniz bitmediyse cayma bedeli ödetirler. Sözleşmenizde 1 yılı doldurduysanız THH'ye başvurup cayma bedelinin iptalini isteyebilirsiniz. Uzun süreçtir ama sonuç alabilirsiniz.
Bana müdürlüğün dediği şey ben 6 ay geçtikten sonra aboneliğimi iptal ettirebiliyormuşum kuruşsuz

Tahhahütlü sözleşme yaptıysanız cayma bedeline katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Bunu hesaplattırmanızda fayda var bir ara Vodafone abonelik taşıyanlar için belirli bir tutara kadar karşıladığını bildirmişti yine öyle bir kampanya denk getirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı