Geçen sene bu ISS'yi kullanıyordum ve çok memnundum, müşteri hizmetlerine de saat 12'ye kadar sorunsuz ulaşabiliyordum fakat son zamanlarda Net Speed ile ilgili birçok şikayet duyuyorum canlı destek servisi falan var ise onu da deneyebilirsiniz ayrıca modemi kapatıp açmayı da deneyebilirsiniz eğer denemediyseniz.
17 dakika sonra müşteri hizmetlerine bağlanabildik. Modeminiz IP almıyor dedi. Oradan 2 kez reset attı. Olmadı bana fiziki olarak reset attırdı. Sorun yine düzelmedi. Arıza kaydı oluşturdu. Problem altyapıdan kaynaklanabilir dedi. Telekom'a pasladı yani sorunu. Hayret...
17 dakika sonra müşteri hizmetlerine bağlanabildik. Modeminiz IP almıyor dedi. Oradan 2 kez reset attı. Olmadı bana fiziki olarak reset attırdı. Sorun yine düzelmedi. Arıza kaydı oluşturdu. Problem altyapıdan kaynaklanabilir dedi. Telekom'a pasladı yani sorunu. Hayret...
Az önce modemi resetlerken bi 2 dakikalığına internet geldi. Ancak hızı 4 Mbps falandı. Bir daha reset attım. Yine kesildi. Müşteri hizmetlerinin dediğine göre modem IP almıyormuş.
Az önce modemi resetlerken bir 2 dakikalığına internet geldi. Ancak hızı 4 Mbps falandı. Bir daha reset attım. Yine kesildi. Müşteri hizmetlerinin dediğine göre modem IP almıyormuş.