100 Mbps Netspeed fiber, 750 Kbps veriyor

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Gündüz baktığımda 90-100 bandında gezen internet, şu anda 750 Kbps falan veriyor. Hız testi de yapamıyorum ancak fast sitesinde 750 Kbps çıktı.

Modem arayüzünde ise şu şekilde bir şey yazıyor.

1764966984773.png

Gündüz baktığımda 90-100 bandında gezen internet, şu anda 750 Kbps falan veriyor. Hız testi de yapamıyorum ancak Fast sitesinde 750 Kbps çıktı.

Modem arayüzünde ise şu şekilde bir şey yazıyor.

Eki Görüntüle 2616761
Müşteri hizmetleri gece 12'ye kadar çalışıyordu sanırsam arayıp sorabilirsiniz

Adamlar telefona bakmıyor.
Geçen sene bu ISS'yi kullanıyordum ve çok memnundum, müşteri hizmetlerine de saat 12'ye kadar sorunsuz ulaşabiliyordum fakat son zamanlarda Net Speed ile ilgili birçok şikayet duyuyorum canlı destek servisi falan var ise onu da deneyebilirsiniz ayrıca modemi kapatıp açmayı da deneyebilirsiniz eğer denemediyseniz.

17 dakika sonra müşteri hizmetlerine bağlanabildik. Modeminiz IP almıyor dedi. Oradan 2 kez reset attı. Olmadı bana fiziki olarak reset attırdı. Sorun yine düzelmedi. Arıza kaydı oluşturdu. Problem altyapıdan kaynaklanabilir dedi. Telekom'a pasladı yani sorunu. Hayret...

17 dakika sonra müşteri hizmetlerine bağlanabildik. Modeminiz IP almıyor dedi. Oradan 2 kez reset attı. Olmadı bana fiziki olarak reset attırdı. Sorun yine düzelmedi. Arıza kaydı oluşturdu. Problem altyapıdan kaynaklanabilir dedi. Telekom'a pasladı yani sorunu. Hayret...

ONT cihazında los ışığı yanıyor mu?

Az önce modemi resetlerken bir 2 dakikalığına internet geldi. Ancak hızı 4 Mbps falandı. Bir daha reset attım. Yine kesildi. Müşteri hizmetlerinin dediğine göre modem IP almıyormuş.

Bölgesel çalışma ya da genel problem olabilir. Sabaha kadar bekleyin. Düzelmezse arıza kaydı oluşturun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı