Bir görsel paylaşır mısınız?
Bakın şu anda geldi. Ancak az önce yoktu. Böyle sürekli resetleyecek miyim her koptuğunda?
Bir görsel paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 2616801
Eki Görüntüle 2616802
Bakın şu anda geldi. Ancak az önce yoktu. Böyle sürekli resetleyecek miyim her koptuğunda?
Hocam müşteri hizmetleri destek kaydı açtı zaten. Ancak çözülüp çözülmediğini nereden bileceğim eğer öyle kendi kendine düzelecekseBölgesel çalışma ya da genel problem olabilir. Sabaha kadar bekleyin. Düzelmezse arıza kaydı oluşturun.
Şu anda 98 Mbps hız geliyor. 116 ping var. Yani altyapısal bir problem olabilir dedi ancak bilemiyorum. Speedteste 98 Mbps çıkarken fastcom'da 5-6 civarında.Yukarıda mesaj paylaştım.
Hocam müşteri hizmetleri destek kaydı açtı zaten. Ancak çözülüp çözülmediğini nereden bileceğim eğer öyle kendi kendine düzelecekse.
Şu anda 98 Mbps hız geliyor. 116 ping var. Yani altyapısal bir problem olabilir dedi ancak bilemiyorum. Speedtest'e 98 Mbps çıkarken Fastcom'da 5-6 civarında.
Aynı problemi farklı ISS'lerde de alır mıyım hocam? Türknet ya da Telekom'da mesela. Hız sorunu ve bazen kopmalar oluyo. En son ekim ayında bir kez daha kopmuştu.Sabaha kadar bekleyin.
Aynı problemi farklı ISS'lerde de alır mıyım hocam? TurkNet ya da Telekom'da mesela. Hız sorunu ve bazen kopmalar oluyor. En son ekim ayında bir kez daha kopmuştu.
Taahhüt konusunda emin olamıyorum pek hocam. Memnun kalmazsam kullanmak durumunda kalacağım. Ancak fiyat konusunda zam gelse bile bir buçuk sene etkilenmemiş olacağım. Bilemedim, Türknet de olabilir. Tavsiyeniz nedir?Sorun ISS kaynaklı ise olmaz. Memnun değilsen değiştir.
Taahhüt konusunda emin olamıyorum pek hocam. Memnun kalmazsam kullanmak durumunda kalacağım. Ancak fiyat konusunda zam gelse bile bir buçuk sene etkilenmemiş olacağım. Bilemedim, TurkNet de olabilir. Tavsiyeniz nedir?
100Mbps 650 normalde, 725 TL modem dahil diyor.Öyle uçuk bir fiyatı yoksa Türk Telekom mantıklı.
100Mbps 650 normalde, 725 TL modem dahil diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.