İndirme ve upload hızımı paylaşıyorum Steam'da hiçbir şekilde azalma olmuyor 100 MB'in tamamını kullanıyorum tarayıcıdan bir şey indirmeye kalktığımda 1Mbps ile indiriyor farklı 3 tarayıcı denedim hepsinde aynı. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
İndirme ve upload hızımı paylaşıyorum Steam'da hiçbir şekilde azalma olmuyor 100 MB'in tamamını kullanıyorum tarayıcıdan bir şey indirmeye kalktığımda 1Mbps ile indiriyor farklı 3 tarayıcı denedim hepsinde aynı. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Şu dosyayı indirmeyi dener misin? 30 saniye kadar bekleyip hızını gözlemle. Steam'deki gibi 100 Mbps/ 12MB/s hıza yakın bir değer alıyorsan sorun yok. Daha doğrusu senden kaynaklı bir sorun yok. Sorun indirdiğin yerde. Yapabileceğin bir şey yok.
İndirme hızın aynı değilse tarayıcı önbelleğini sıfırlamayı deneyebilirsin.
Arkadaşın dediği gibi sunucunun kapasitesi yeterli olmayabilir veya sunucu, indirme hızını sınırlandırmış veya paralel indirmeyi kapatmış olabilir. Eğer Chrome tarayıcı kaynaklı ise aşağıdaki ayarı yapınca düzelebilir.
Adres çubuğuna "chrome://flags/#enable-parallel-downloading" yazın ve Enter tuşuna basın. "Disable" değerini "Enable" olarak değiştirip tarayıcıyı yeniden başlatınız.
RAM kullanımını azaltmak için otomatik olarak silinen sekmelerden bıktıysanız
Adres çubuğuna "chrome://flags/#automatic-tab-discarding" yazın ve Enter tuşuna basın. "Automatic/Default/Enable" değerini "Disable" olarak değiştirip tarayıcıyı yeniden başlatınız.
Şu dosyayı indirmeyi dener misin? 30 saniye kadar bekleyip hızını gözlemle. Steam'deki gibi 100 Mbps/ 12MB/s hıza yakın bir değer alıyorsan sorun yok. Daha doğrusu senden kaynaklı bir sorun yok. Sorun indirdiğin yerde. Yapabileceğin bir şey yok.
İndirme hızın aynı değilse tarayıcı önbelleğini sıfırlamayı deneyebilirsin.