100 Mbps VDSL altyapı için internet önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, İstanbul'a yeni taşındık ve internet baglatmak istiyorum. Ataşehirde oturuyorum, turktrlekom altyapım başlıktaki yazdığı gibi bir destek sunuyor. Normalde turktrlekom 100Mbps paketine abone olacaktım fakat alternatif firmalar gorunce kafam karıştı (Comnet, TurkNet vb.). Oncelikle TurkNet taahhütsuz olmasi yonunden dezavantajlı geliyor surekli fiyat artişina gittiklerinde, 24 ay taahhütlü bir abonelige gore daha cok para çıkar cebimden ki ekimde yeni zamlarin geleceğini duydum. Ayrıca GigaFiber altyapim da yok. Comnet için gayet iyi dedi kullanan iki arkadaşim fakat onun da müşteri hizmetlerine epey atmışlar ve de 12 aylık abone olsam ön ödemeli oldugu icin internet gittiginde ortada kalma durumum var. Sizlerin görüşlerini ve onerilerini merak ediyorum. Fiyat konusuna fazla takilmiyorum yeter ki internet güzel olsun.

Son düzenleme:
Hocam sık zam gelmesi veya gelebileceği sizi tereddut etmiyor mu?

Türk Telekom'un genel portlara yaptığı zamdan dolayı 2. zammıda yaptılar yoksa yapılmayacaktı ben 75 Mbps internete 170 TL ödüyorum Türk Telekom'da aynı internette neredeyse 200 TL zaten. (şu anda zamsız olan fiyatlar var 100 Mbps 195 TL'miş yakın zamanda zam gelecek diyorlar.)

Türk Telekom'un genel portlara yaptığı zamdan dolayı 2. zammıda yaptılar yoksa yapılmayacaktı ben 75 Mbps internete 170 TL ödüyorum Türk Telekom'da aynı internette neredeyse 200 TL zaten. (şu anda zamsız olan fiyatlar var 100 Mbps 195 TL'miş yakın zamanda zam gelecek diyorlar.)
100mbps icin 230 lira gibi bi fiyat gordum ben turktelekomda simdi alsam 24 ay kafam rahat olur diyorum yoksa bu yan sanayi firmalarla her ay farkli zamlarla karşilaşmak istemiyorum sonra bıkıp TT geçmeye çalissam 230dan da fazla fiyat çekerler o zaman.

100Mbps icin 230 lira gibi bir fiyat gordum ben Türk Telekom'da simdi alsam 24 ay kafam rahat olur diyorum yoksa bu yan sanayi firmalarla her ay farkli zamlarla karşilaşmak istemiyorum sonra bıkıp TT geçmeye çalissam 230'dan da fazla fiyat çekerler o zaman.

Millenicom'a bakabilirsiniz şu anda uygun gözüküyor.

Ben müşteri hizmetleri olmayan bir İSS'ye 170 TL vermektense, aynı hizmeti veren ve müşteri hizmetleri iyi olan Netspeed'e 124 TL ödemeyi daha mantıklı buluyorum. Altyapım 71 Mbps destekliyor ama 75 Mbps veriyorlar. Gigafiber olmadığında TurkNet artık mantıksız kalıyor.

Ben müşteri hizmetleri olmayan bir İSS'ye 170 TL vermektense, aynı hizmeti veren ve müşteri hizmetleri iyi olan Netspeed'e 124 TL ödemeyi daha mantıklı buluyorum. Altyapım 71 Mbps destekliyor ama 75 Mbps veriyorlar. Gigafiber olmadığında TurkNet artık mantıksız kalıyor.
Şuan NetSpeed'de IP sorunu var. Hindistan'a görünüyorum. Youtube reklamı Hindistan, Twitter keşfet gündemi Hindistan gözüküyor. Disney+ veya Pubg giremeyen çok kişi var NetSpeed şu IP sorunu yüzünden. 2 haftadır genel kesim şikayetçi ve Şikayetvar sitesine girince görünür en çok şikayet bu olduğunu.

Şuan NetSpeed'de IP sorunu var. Hindistan'a görünüyorum. Youtube reklamı Hindistan, Twitter keşfet gündemi Hindistan gözüküyor. Disney+ veya Pubg giremeyen çok kişi var NetSpeed şu IP sorunu yüzünden. 2 haftadır genel kesim şikayetçi ve Şikayetvar sitesine girince görünür en çok şikayet bu olduğunu.
Oradaki sunuculara bağlıyorsa, ping sorunu da olur muhtemelen.

Forumda hiç böyle sorunu olan görmedim, benim de yok. Genel kesim dediğinize göre baya fazla kişide var sorun. Şikayetvar sitesine girdim herkesin sorunu çözülmüş, sizle bi sıkıntıları var sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı