100 Mbps VDSL altyapı için internet önerisi

Dostlar şimdi Turkcell aradi adresimde TT ile ortak alt yapisi varmiş kendi altyapisi seneye devreye girecekmiş. Altyapi vdsl mi diye sorunca yari fiber olduğunu söyledi ve santrale 2m oldugu icin fiber kadar hizli olur dedi. İlk 6 ay 130 sonrasinda 210 gibi bir fiyat soylediler 100megabit icin. Bana mantıklı geldi sizin fikriniz nedir? @prex @die @SunSet @DarkNight321

Son düzenleme:
Dostlar şimdi Turkcell aradi adresimde TT ile ortak altyapısi varmiş kendi altyapisi seneye devreye girecekmiş. Altyapi VDSL mi diye sorunca yari fiber olduğunu söyledi ve santrale 2M oldugu icin fiber kadar hizli olur dedi. İlk 6 ay 130 sonrasinda 210 gibi bir fiyat soylediler 100megabit icin. Bana mantıklı geldi sizin fikriniz nedir? @prex @die @SunSet @DarkNight321

Taahhütlü önermiyorum. TurkNet'ten altyapı sorguladığında hız ne kadar çıkıyor? Yani TT altyapısı varsa, TurkNet'te kullanabilirsin.

Arkadaşlar merhaba, İstanbul'a yeni taşındık ve internet baglatmak istiyorum. Ataşehirde oturuyorum, turktrlekom altyapım başlıktaki yazdığı gibi bir destek sunuyor. Normalde turktrlekom 100Mbps paketine abone olacaktım fakat alternatif firmalar gorunce kafam karıştı (Comnet, TurkNet vb.). Oncelikle TurkNet taahhütsuz olmasi yonunden dezavantajlı geliyor surekli fiyat artişina gittiklerinde, 24 ay taahhütlü bir abonelige gore daha cok para çıkar cebimden ki ekimde yeni zamlarin geleceğini duydum. Ayrıca GigaFiber altyapim da yok. Comnet için gayet iyi dedi kullanan iki arkadaşim fakat onun da müşteri hizmetlerine epey atmışlar ve de 12 aylık abone olsam ön ödemeli oldugu icin internet gittiginde ortada kalma durumum var. Sizlerin görüşlerini ve onerilerini merak ediyorum. Fiyat konusuna fazla takilmiyorum yeter ki internet güzel olsun.
İstanbul Maltepe de yaşıyorum 75megabit TURKNET kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.

İstanbul Maltepe de yaşıyorum 75megabit TURKNET kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım
Arkadaşın dediği gibi Turknet altyapınızı sorgulayın bakalım kaç çıkacak

Taahhütlü önermiyorum. TurkNet'ten altyapı sorguladığında hız ne kadar çıkıyor? Yani TT altyapısı varsa, TurkNet'te kullanabilirsin.
Başlıkta yazdigim gibi 100megabit çikiyor vdsl gösteriyor, gigafiber yok. Turknet 2 sene kullanacak olsam fiyat arttirdiklarinda şuan alacağım taahutluye gore daha fazla para verme ihtimalim var o yuzden bununla uğraşmak istemiyorum.

Şu şekil

Dosya Ekleri

• received_504767528141850.jpeg
    received_504767528141850.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 43
Başlıkta yazdigim gibi 100megabit çikiyor vdsl gösteriyor, gigafiber yok. Turknet 2 sene kullanacak olsam fiyat arttirdiklarinda şuan alacağım taahutluye gore daha fazla para verme ihtimalim var o yuzden bununla uğraşmak istemiyorum.

Şu şekil
En azından fiyat artarsa çıkış yapabilirsiniz. 30-40 lira sizi fakir etmez, onları da zengin etmez kaliteli hizmet alın diye öneriyorum. Türk Telekom neyse de Turkcell veya diğerlerini önermiyorum şahsen. Bende yakın zamanda TurkNet'e geçiş yaptım, mükemmel yani.

En azından fiyat artarsa çıkış yapabilirsiniz. 30-40 lira sizi fakir etmez, onları da zengin etmez kaliteli hizmet alın diye öneriyorum. Türk Telekom neyse de Turkcell veya diğerlerini önermiyorum şahsen. Bende yakın zamanda TurkNet'e geçiş yaptım, mükemmel yani.
Anladım kac gunde kurulum ve baglanti geldi size

Apartmanda şu iki kutu var TT fiber ve Superonline, ama altyapi sorgulamada daire vdsl 100megabit gosteriyor dostlar. Fiber olmasina ragmen neden boyle nasil bir yol izlemem lazim?

Dosya Ekleri

• received_618212256468716.jpeg
    received_618212256468716.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 37
  • received_3318755118343252.jpeg
    received_3318755118343252.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00