100 Mesaj için Gereksiz Mesaj Atmak

Kullanıcıların güvenliği açısından, sahte kullanıcıların ticarete kalkışmasının önlenmesi isteniyor. Yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum şahsen. Ayrıca 1 yılın ardından hala istikrarınızı koruyor olduğunuz için tebrik ediyorum. :D Bence yöneticiler bunu dikkate alıp sizin yerinize konuyu açmalı. :D

Güvenilirlik birader güvenilirlik. Burası internet aleminde saygınlığı olan bir site. Nerden bilicekler senin birini dolandırmayacağını ? Şahsen burdan bakınca güzel bir dolandırıcı gibi görünüyorsun. 1 Yıl geçmesine rağmen aynı uğraşa girdiğine göre... İnsanlara faydalı olmayı dene zira açtığın 2. el konusuna bakacak birisi girip profilinden ne mesaj yapmışsın ne etmişssin hepsine bakıp öyle iletişime geçecek. Boş mesaj atan birinede ne kadar güvenilir tartışılır.

100 mesaj zaten oldukça düşük bir limit, burada 2000 3000 mesaja sahip kişilerin bile pek de güvenilir olmadığını bizzat yaşayarak gördük. Bence fazla zorlamayın şansınızı :)

100 mesaj zaten oldukça düşük bir limit, burada 2000 3000 mesaja sahip kişilerin bile pek de güvenilir olmadığını bizzat yaşayarak gördük. Bence fazla zorlamayın şansınızı :)
Bakınız @Frosa
Ayrıc konunun neden hortlatıldığını anlamış değilim. Kimse kuralları okumuyor herhalde.

İyide nightstorm kardeşim boş yapmıssın git Profil : safüzyon dh linkim bos muhabbet yapmanın anlamı yok ne kadar güvenilir olup olmadıgı referanslarımdan anlarsın böyle olucaksa zaten tamamen üyeligimin silin ceza vermenize gerek yok kendi istegimle üyeligimin silinmesini istiyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı