100 OBP nasıl oluyor?

Katılım
19 Mayıs 2021
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar YouTube'daki bazı derece öğrencilerinin sınav sonuçlarına baktım ve çoğunun 100 OBP olduğunu gördüm. Bu nasıl oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokulda zorla teşekkür alan geçen sene neredeyse sınıfta kalan kankam bu sene özel okula geçerek nereyse tüm derslerden 90 üzeri aldı. Özel okul denilen şey yüzünden oluyor bu OBP puanı ama hakkıyla yapan var mıdır illaki vardır. Kendi okulumda bile geçen sene ortalaması 99 olan arkadaş vardı.
 
Abartmayın o kadar da değil ben de özel liseye gittim 2. sınıfta ama adamına göre muamele yapıyorlar her okul öyle değil. Zengin ve güçlüysen bütün notların 100 olur tabii. Bir kere 35 almıştım biyolojiden 15 puanlık düzelttirme yapıp 50 yaptı sadece o yoksa 70 alıp 90 falan yaptıkları yok ve en kötü olduğum derste o diğer derslerim çok daha iyiydi. Asıl bazı devlet okullarında daha yüksek veriyorlar. Pandemide özel okullar yüksek veriyor diye devlet okullarında müdürler öğretmenlere düşük verdirtmemiş. Benim annem de öğretmen çocuk derse girmiyor diye 80 girmiş müdürü düzeltin onu hocam demiş. Derse giren herkese de 100 verdiler.
Sınavları önceden veriyorlardı bize. Kopya çekmek de genelde serbestti.
 
Sınavları önceden veriyorlardı bize. Kopya çekmek de genelde serbestti.

Bizde hiçbir zaman öyle bir şey yapmadılar. 12 sınıfta 40 aldığım bile var. Kimyadan çok zor sormuşlardı çalışmıyorlar diye ve 40 diye de girdi kadın e-okula. Geçen baktım hatta şaşırdım ne kadar düşük almışım diye. Dediğim gibi okuluna göre değişiyor her okul öyle yapmaz pahalı kolejler belki yapıyorlardır. Belki bir tık devlet okuluna göre kolay soruyorlardır ama en fazla o kadar ve eğitimi de daha iyi tabii bizim cumartesi bile ders vardı.
 
99 küsur gördüm ama 100 hiç görmedim kaynak paylaşabilir misin?

Nasıl olduğuna gelecek olursak seninki nasıl 60-70 (her neyse) oluyorsa onunki de öyle oluyor.

Bildirim gelince paylaşmadığımı fark ettim. Basit bir örnek. Son kişinin profiline bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı