100 TL 775 pin işlemci önerisi

Tamam biliyorum zaten. Sadece ısınma konusundaki yargıyı kırmaya çalıştım.Yani demek istediğim X3440 bile stock fanla ısınmıyorsa daha az TDP ye sahip işlemci de ısınmaz diye dedim.

Zannetmiyorum. Ama yinede senin kararın.
Daha iyi öneriler olursa onları da düşüneceğim fakat xeon şu an denemek gibi bir niyetim yok yinede teşekkürler iyi forumlar.

Merhaba ,
Anakartınızı inceledim. Q9650 ye kadar destekliyor.
Ama siz 100 Tl Bütçe söylemissiniz.
100 Tl Bütçeye alınacak ıslemciler ise şu şekilde;

Intel Core2 Quad Q8400 İşlemci 4M Önbellek, 2.66GHz, 1333MHz FSB 95 TL(Gittigidiyor)

Intel Core2 Quad Q6600 LGA 775 4 Çekirdek 8M Önbellek, 2.40 GHz 90 TL(Gittigidiyor)

Başka yerlerede bakabilirsiniz elbette ben sadece örnek gösterdim.

Arkadaşlar elimizdeki sistemde birkaç değişiklik yaparak CS:GO ve LOL oynamayı amaçlıyoruz. 100 TL aşmayacak güvenli bir siteden işlemci önerisi almayı bekliyorum. Modlu Xeon kullanmak istemiyorum. Quad serisi herhangi bir işlemci olur 2. el sıfır fark etmez sorunsuz çalışsın yeter.
E2200
G31M-ES2L
12V 250W veren Psu
Ekran kartını sonradan alacağım şimdiden teşekkürler.
Bence ölü yatırım. Yaparsınız.

Daha iyi öneriler olursa onları da düşüneceğim fakat xeon şu an denemek gibi bir niyetim yok yinede teşekkürler iyi forumlar.
Bu tarz işlemciler için AliExpress ile yurtdışından almak çok daha ucuza geliyor. Ben 40TL fiyata (+10TL vergi ile 50TL) Q8400 almıştım sorunsuz geldi. Size de öneririm.

Sağlam bir soğutucu ile OC yapılmayacaksa Q6600 yerine Q8400 öneririm. Hem daha yeni teknoloji hem daha hızlı.

Xeon E5450 alıp daha hızlı ve OC potansiyeli olan bir işlemciyi daha düşük ısıda kullanmak bence çok daha iyi olur ama Xeon istemiyorum dediğiniz için bir şey diyemem.

Önce buradan destekleyen işlemcilere bak aldıktan sonra sıkıntı çıkmasın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı