100 TL altı kulak üstü kulaklık önerisi

Çok kaliteli olmasına gerek yok ses alabileyim mikrofonu olsun yeter çok bir isteğim ve seçeneğim yok zaten bütçeme bakarsak.

Farelerde etiketleyin demişsiniz peki 50TL altı fare öneriniz var mıdır?
Kulaküstü, bu bütçe de gerçekten imkansız ve bulunan kulaklıkların kaliteli olacağını zannetmiyorum.
100 TL altı farelere ben bakmıyorum, çünkü onlar, 100 TL kulaküstü kulaklıklar kadar imkansız.

Gayet konforlu ve mikrofonu var bir ara kullanma şansım olmuştu.

Başta ağrıma durumu var mıdır bir de test ettiyseniz mikrofonu nasıl Discord da arkadaş ile konuşmak için yeterli mi?
Kulaküstü, bu bütçe de gerçekten imkansız ve bulunan kulaklıkların kaliteli olacağını zannetmiyorum.
100 TL altı farelere ben bakmıyorum, çünkü onlar, 100 TL kulaküstü kulaklıklar kadar imkansız.
100 tl öneriniz var mı?

100 tl öneriniz var mı?
Kusura bakmayın yeniden attım yanlışlıkla.

Teşekkürler cidden kulaklık ve mouse için ikisini de incelemesini izleyeceğim Everest mouse güzel gibi ama tabii ki görünüş her şey değil kulaklığada bakacağım çok teşekkürler tekrar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı