100 TL altında DP kablo önerisi

Bütçe
100

Mete Özer

Centipat
Hayırlı olsun hocam monitör. Ben de yeni satın aldım. DP kablo bakıyorum. Paugge marka olanlardan tercih edeceğim sanırım. 1.2 mi 1.4 mü almalıyım karar veremedim. Sizde o markaya yönelebilirsiniz. 1.2 olanı tam 100 TL.

Hayırlı olsun hocam monitör. Ben de yeni satın aldım. DP kablo bakıyorum. Paugge marka olanlardan tercih edeceğim sanırım. 1.2 mi 1.4 mü almalıyım karar veremedim. Sizde o markaya yönelebilirsiniz. 1.2 olanı tam 100 TL.
Size de hayırlı olsun girişi 1.2 diye biliyorum öyle görmüştüm klavuzda bakicaz artık hangisi iyise alırız

Son düzenleme:
Tam modeliyle, resmi sitesinden bakmanız lazım ona.

Hocam kablo almadıysanız, almayın. Monitör G-Sync uyumlu değil. G-Sync ayarı açık olmasına rağmen, G-Sync testinden geçemedi. Yırtılmalar oluyor.
İade verdim ölü piksel çıktı
Tam modeliyle, resmi sitesinden bakmanız lazım ona.

Hocam kablo almadıysanız, almayın. Monitör G-Sync uyumlu değil. G-Sync ayarı açık olmasına rağmen, G-Sync testinden geçemedi. Yırtılmalar oluyor.
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu aldım 1400tl iken

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı