GoodbyeDPI ile Roblox'a girince gecikme yükseliyor

ShadowLol

Hectopat
Daha fazla  
GoodbyeDPI'ı ne zaman açsam ve Roblox'a girsem herhangi bir oyuna 30k ping ile başlıyorum ve bayağı yavaş yükleniyor her şey. İnternetim Turkcell Superonline, nedeni nedir acaba?

GoodbyeDPI'ı ne zaman açsam ve Roblox'a girsem herhangi bir oyuna 30k ping ile başlıyorum ve bayağı yavaş yükleniyor her şey. İnternetim Turkcell Superonline, nedeni nedir acaba?

Hocam girdiğiniz serverların hangi ülkenin suncusuna bağlı olduğuna bakın Almanya, Hollanda serverlarına falan girmeye çalışın bazı oyunlarda sağ üstte yazar ping düzelene kadar server değiştirin genelde en az ping olana atıyor zaten.

Bir de ByeDPI dene, belki daha iyi olur.
GoodbyeDPI'ı pasif et veya kaldır. Videoda YogaDNS kurarken Quad9 yerine Google DNS de seçebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de byedpı dene, belki daha iyi olur.
GoodbyeDPI'ı pasif et veya kaldır. Videoda yogadns kurarken Quad9 yerine Google DNS de seçebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaç saattir deniyorum olmuyor hep 40 50 bin pinglerde baslıyor internetim sıkıntılı galiba çok sağ olun mesajlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı