12.800 DPI aşırı fazla değil mi bu seviye bir ürün için? Mouse'u kullandınız mı tık ömrü nasıldır? Diğeri daha çok kafama yattı açıkçası. Tepkime hızı ise oldukça tatmin edici.Ben sizin aradığınız şeyi biliyorum;
Rush Trepan RM404 Oyuncu Işıklı Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Rush Trepan RM404 Oyuncu Işıklı Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Malzeme kalitesi iyi, 12800 DPI, Ultra hafif, 1000 HZ tepkime hızı, görüntüsü iyi.
10 TL veremem dersen de;
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu ürünü öneririm.
Bu bütçede MSI tercih etmek bana biraz mantıksız geliyor sonuçta bu markalar adlarıyla da ünlü kafadan %30 şişiriliyor gibi hissediyorum ama değerlendireceğim teşekkür ederim.MSI GG INTERCEPTOR DS B1 GAMING MOUSE 1.600 DPI OPTIK SENSOR KIRMIZI LED DEGISTIRILEBILIR AGIRLIK ALTIN KAPLAMA USB BAGLANTI OYUNCU FARESI: Amazon.com.tr Bütçeyi çok az aşıyor ama değerlendirebilirsin.
12.800 DPI aşırı fazla değil mi bu seviye bir ürün için? Mouse'u kullandınız mı tık ömrü nasıldır? Diğeri daha çok kafama yattı açıkçası. Tepkime hızı ise oldukça tatmin edici.
Marka korkusu az, Çin'den sipariş için zaman yetersiz, bütçe en fazla 100 TL, mümkünse yanında bir mousepad yoksa da ekstra önerilen bir mousepad iyi olabilir veya mousepad ileride alınabilir duruma göre karar verilecek. Kullandığınız veya iyi bulduklarınız neler?
Fareden beklenenler:
1) Tıklama ömrü.
2) 1600 DPI'a kadar desteklemesi yeterli.
3) Düşük tepki süresi.
4) Olabildiği kadar yüksek HZ raporlama.
5) Olabildiği kadar iyi sensör.
6) çok ağır olmazsa iyi olur.
7) Görüntüsü çok uçmalı kaçmalı olmasın. Daha standart ve kaba olmayan bir görüntü.
Sensörünün ne olduğu bu maddelerin hepsinden daha önemli.3200 DPI destekliyor, çok hafif, ışıklı mışıklı, 19-35 TL, gecikme süresi 2 ya da 1ms diye biliyorum, ince kablolu. Kullanımı çok rahat fakat alışmak çok zor. Alırken ışıklı olduğunu bilmiyordum.
Sensörünün ne olduğu bu maddelerin hepsinden daha önemli.