Rush 404'ün mü switchlerini değiştirmek gerekir demek istediniz yoksa Rush 404 harici bu segmentteki farelerin mi?Şu an alabileceğiniz en iyi mouse Rush 404, diğer çöplere para vermeyin 100₺ bütçede. Switchleri ileride değiştirmek gerekebilir.
Gözüme fazla ucuz geldi. Emin olamıyorum açıkçası. Uzun kullanımda tuşları dayanmaz gibi.3200 DPI destekliyor, çok hafif, ışıklı mışıklı, 19-35 TL, gecikme süresi 2 ya da 1ms diye biliyorum, ince kablolu. Kullanımı çok rahat fakat alışmak çok zor. Alırken ışıklı olduğunu bilmiyordum.
Ikisi de pek hoşuma gitmedi özellikle de ilki. Yine de ikincisini değerlendireceğim teşekkür ederim.Logitech M170 Kablosuz Mouse-Gri Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech M170 Kablosuz Mouse-Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Everest SGM-X7 Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatı
Everest SGM-X7 Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com