100 TL altında mouse önerisi

Şu an alabileceğiniz en iyi mouse Rush 404, diğer çöplere para vermeyin 100₺ bütçede. Switchleri ileride değiştirmek gerekebilir.
Rush 404'ün mü switchlerini değiştirmek gerekir demek istediniz yoksa Rush 404 harici bu segmentteki farelerin mi?
3200 DPI destekliyor, çok hafif, ışıklı mışıklı, 19-35 TL, gecikme süresi 2 ya da 1ms diye biliyorum, ince kablolu. Kullanımı çok rahat fakat alışmak çok zor. Alırken ışıklı olduğunu bilmiyordum.
Gözüme fazla ucuz geldi. Emin olamıyorum açıkçası. Uzun kullanımda tuşları dayanmaz gibi.
Ikisi de pek hoşuma gitmedi özellikle de ilki. Yine de ikincisini değerlendireceğim teşekkür ederim.

Rush 404'ün mü Switch'lerini değiştirmek gerekir demek istediniz yoksa rush 404 harici bu segmentteki farelerin mi?

Gözüme fazla ucuz geldi. Emin olamıyorum açıkçası. Uzun kullanımda tuşları dayanmaz gibi.

Ikisi de pek hoşuma gitmedi özellikle de ilki. Yine de ikincisini değerlendireceğim teşekkür ederim.

Uzun kullanım da merak ediyorum bende, uzun kullanım raporlarını bir süre sonra inceleme konusu açarak belirteceğim.

Rush 404'ün mü switchlerini değiştirmek gerekir demek istediniz yoksa Rush 404 harici bu segmentteki farelerin mi?

Bu fiyat aralığındaki tüm farelerin switchleri kötü, sonradan bir Huano veya tactile Kailh ile değiştirmek farenin performansını çok arttırır.

SGM-X7 rezalet bir ürün. Tuşlarının altı çok kolay kirleniyor, sol tuşunda sürekli bir basmama sıkıntısı var, DPI çok düşük. Ayrıca makro, ileri-geri tuşları ve DPI tuşu kırılacakmış gibi bir hissiyat veriyor. Tek iyi yanı kablosu plastik yerine iple yapılmış. Kopması aşırı zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı