100 TL bakiye ile CS:GO'da ne alınabilir?

ahmtgny

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 100 TL Steam bakiyem bulunmakta. Hesabım yeni henüz 100 saati var. Sizce bu 100 TL'yi nasıl değerlendirmeliyim? Beğendiğiniz bir silah skini mi önerirsiniz yoksa müzik kiti almak istiyorum o konuda bir öneriniz olur mu? Veya şu an hesapta hiç madalya olmadığı için broş mu satın alayım. Kısaca bu parayı CS:GO'da nereye harcayayım her türlü skin, broş, ajan, müzik kiti vb önerilerinize açığım.

Arkadaşlar merhaba. 100 TL Steam bakiyem bulunmakta. Hesabım yeni henüz 100 saati var. Sizce bu 100 TL'yi nasıl değerlendirmeliyim? Beğendiğiniz bir silah skini mi önerirsiniz yoksa müzik kiti almak istiyorum o konuda bir öneriniz olur mu? Veya şu an hesapta hiç madalya olmadığı için broş mu satın alayım. Kısaca bu parayı CS:GO'da nereye harcayayım her türlü skin, broş, ajan, müzik kiti vb önerilerinize açığım.

Yakın zamanda operasyon gelebilir CS2 ile bence cebinde kalsın ya da fiyatı değerlenen skinlere yatırım yap. CS2 ile skinler daha güzel olacak bu bazı skinlerin değerinin artması anlamına geliyor.

Şahsen ben müzik kiti olarak EZ4ENCE almayı düşünüyorum, beğenirseniz azıcık daha para ekleyip alabilirsiniz. Belki birisi bu parayı çok daha iyi bir şekilde harcamanıza yardımcı olabilir, bekleyip görelim.

Bende totalde 71 tl değerinde m4a1 ve ak 47 skini var gayet de görüntü olarak güzeller. İlgileniyorsan hesaba girip bakar yazarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı