100 TL bandında klavye önerisi

258375

Hectopat
Şu an kullandığım klavye Microsoft comfort curve keyboard 2000. 11 yıldır kullanıyorum, arada sırada bazı nazlanmaları falan olsa da çalışıyordu. Tüm tuşların yazıları silindi, yıllardır aynı klavyeyle oyun oynadığım, yazı yazdığım, kodladığım için ezberden rahatça 10 parmak kullanabiliyordum. Klavye son zamanlarda en ufak bir harekette bağlantıyı kesip bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar tuşlara basmamaya başladı. Ben de yeter artık dedim ve yeni bir klavye arayışına başladım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, sizce şu klavye iyi midir? Klavyenin biraz geniş ve rahat olması önemli, gram çerçevesi olmayan klavyeleri atmayın lütfen.
Klavyem gençliğinde şu şekildeydi:
1579199181489.png

34 TL daha ekleyerek gerçek mekanik hisli klavye alabilirsiniz

markasından dolayı çok fazla aşağılanan bir marka ama abartısız söylüyorum, F/p bakımından çoğu markayı arkasına alabilecek bir markadır Rampage. Hiç kullanmamışların böyle boş eleştirmesi onları küçük düşürüyor zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı