RAMPAGE SN-R4 USB + MİKROFON VE HOPARLÖR JAK OYUNCU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE SN-R4 USB + MİKROFON VE HOPARLÖR JAK OYUNCU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anladım dostum.Bu çok şık geldi gözüme ondan. Zaten renk ve şekil farkı var. Özellikleri aynı.
Anladım dostum.
Peki bir şey soracağım.
JBL T500 Mikrofonlu Kablolu Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı
JBL T500 Mikrofonlu Kablolu Kulaküstü Siyah Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu kulaklığın bir tane jak girişi var.
Ben bu kulaklığı alsam bilgisayara taksam mikrofonu algılar mı?
Tek jak olduğu için kafama böyle bir soru takıldı da.
Bilgin varsa sevinirim.
Bende MSI GH30 kulaklık var. Tek girişi de var. İstersem kablosuyla 2 giriş halinede gelebiliyor. Fakat ne yaparsam yapayım bir türlü mikrofonunu kullanamıyorum. Telefonda kullanıyorum sıkıntı yok ama bilgisayara bağlayınca bir türlü video kaydı sırasında sesimi duyamıyorum. Sence ne yapmalıyım?Kulaklıklar zaten tek jack olur ve otomatik olarak mikrofonu algılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.